Biografie ARMIN NICOARĂ. "Cred că duritatea lui şi-a pus amprenta în problema mea. El era dur nu doar cu mine, şi cu mama, şi cu fratele meu"

cine este armin nicoara
Biografie ARMIN NICOARĂ. "Cred că duritatea lui şi-a pus amprenta în problema mea. El era dur nu doar cu mine, şi cu mama, şi cu fratele meu"

Află detalii despre viaţa artistului Armin Nicoară. Biografia artistului care are colaborări cu Vladuţa Lupău şi Georgiana Lobonţ

Armin Nicoară (26 ani) a devenit un nume important, în lumea  artiştilor muzicii de petrecere. Celebrul saxofonist a plătit scump, drumul spre succes, chiar cu propria sănătate. Puţini sunt cei care ştiu că în adolescenţă, acesta a suferit de o boală incurabilă şi a fost chiar la un pas de moarte.

Cine este Armin Nicoară

armin nicoara varsta

Ce vârstă are Armin Nicoară

Citeste si: CLAUDIA PUICAN: Cine este iubita lui Armin Nicoară

Armin Nicoară s-a născut într-o zi călduroasă de vară, a lunii iulie din anul 1995. El este fiul celebrului saxofonist Petrică Nicoară. Acesta a avut o adevărată pasiune pentru fotbal şi muzică şi a încercat să le sudieze în paralel. Adolescenţa lui a fost una presărată cu suişuri şi coborâşuri, din punct de vedere al sănătăţii.

La sfârşitul clasei a XII – a, artistul s-a îmbolnăvit de diabet.

Cum a fost copilăria lui Armin Nicoară

„Tata nu a vrut să ne forţeze pe partea muzicală pentru că ştia cât e de greu. Până în clasa a 7-a am jucat fotbal la Poli Timişoara şi în paralel studiam şi muzica, la început am făcut pian. Am făcut liceul de muzică dar, la un moment dat, am lăsat de tot muzica şi am ales fotbalul.

În clasa a XII-a mi s-a întâmplat nenorocirea: m-am îmbolnăvit de diabet. Problema asta s-a declanşat pe parte emoţională, cred eu, pentru că nu aveam o relaţie apropiată cu tatăl meu. El era un pic mai dur cu noi, îmi era foarte frică. Orice încercam să fac cu el, după câteva minute începeam să plâng. Cred că duritatea lui şi-a pus amprenta în problema mea. El era dur nu doar cu mine, şi cu mama, şi cu fratele meu.
N-a ştiut cum să se comporte cu noi, ca să zic aşa. Cum eu am fost o fire mai emotiva, cred că problema asta s-a răsfrânt asupra mea.”
a declarat Armin, pentru Star Popular.

După aflarea tristului diagnostic, tatăl lui a făcut tot ce i-a stat în putinţă pentru a-şi salva băiatul din ghearele cumplitei boli. Petrică Nicoară a plecat tocmai în America pentru a găsi tratamentul minune, pentru a-şi reabilita băiatul.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Cumpăna a fost greu de acceptat pentru ambii părinţi ai artistului, în special pentru tatăl lui. Acela fost momentul când tatăl, i-a lăsat atât pe Armin, cât şi pe fratele acestuia, să se implice mai mult în muzică.

„Relaţia cu tata se mai înmuiase puţin, când m-am îmbolnăvit a avut şi el o durere mare.

Problemele de sănătate erau atât de grave încât puteam să mor. Spunându-i aceste lucruri, că sunt mai emotiv, şi la îndemnul mamei s-o lase mai uşor, atunci a zis că dacă copilul meu moare sau se întâmplă ceva cu el, eu nu mai vreau să trăiesc. De atunci a încercat s-o lase mai uşor şi ne-a oferit mai multă independenta mie şi fratelui meu să creştem pe partea artistică. Am încercat să studiez cu tatăl meu, dar nu reuşeam.
După cum v-am spus, orice încercam să fac el, era foarte dur, eu plângeam. Îmi explica într-un fel pe care nu puteam să-l duc psihic, nu era un pedagog bun cu mine şi am zis că mă las. Credeam că n-am nicio şansă, eu de unul singur nu puteam.”
a povestit Armin în acelaşi interviu.

Chiar dacă a ajuns în topul clasamentelor muzicale, Armin şi-a păstrat modestia şi crede că sunt alţi saxofonişti mult mai talentaţi in piata muzicală. Totuși, acesta a depăşit cota de notorietate a tatălui său şi poate să se bucure de succesul pe care îl deţine.

Armin Nicoară este logodit cu Claudia Puican şi îşi doresc să se căsătorească

Cine este Claudia Puican, iubita lui Armin Nicoară 

Armin Nicoară şi Claudia Puican au o relaţie câţiva ani de zile şi plănuiesc de mult timp să ajungă şi în faţa altarului. Cei doi încă nu au găsit momentul oportun pentru a face mare pas, de a deveni soţ şi soţie. Planurile sunt în toi, pentru cei doi tineri care visează cu ochii deschişi la evenimentul mult aşteptat.

Cununia civilă în viziunea lor trebuie să fie una restrânsă şi ar putea avea loc, în această toamnă. ”Cununia, poate, o vom face chiar toamna aceasta, e în funcție de cum evoluează lucrurile și de posibilitatea de a face, totuși, o petrecere, nu chiar așa mare ca o nuntă, dar cât de cât... nu vrem nici la cununie să fie lângă noi doar vreo 10-15 persoane, vrem să fie totuși și câțiva prieteni, nu doar familia.”

Citește și: „Nu credeam că se va duce la cea mai bună prietenă a mea”. A putut Ozana Barabancea să îl ierte pe fostul ei soț pentru infidelitatea sa?- kanald.ro

Citește și: Ana Maria Vasiliu, înmormântată în rochia de mireasă! Detalii cutremurătoare- stirilekanald.ro

Nunta lui Armin Nicoară şi a Claudiei Puican, o să fie un eveniment ce trebuie să suporte o amânare, din cauza condiţiilor pandemiei. Cei doi şi-au ales în schimb naşii, pentru marea festivitate. ”Acum pregătim lucrurile, suntem în perioada în care ne alegem nașii. Am tot discutat despre nuntă, dar nu o putem face așa, repede, pentru că vrem să facem nuntă mare, iar în pandemia asta de coronavirus este imposbil să stârngem câteva sute pe persoane, poate chiar o mie, la un loc. Așa că, așteptăm să se termine cu pandemia, iar apoi ne luăm,” a comentat Armin pentru Wowbiz.ro.

Claudia Puican a fost alături de logodnicul ei, chiar şi în cele mai dificile momente ale lui Armin. Acesta îi este pe deplin recunoscător pentru tot efortul şi dragostea pe care aceasta i-o poartă.

”Mi-a găsit un ceai foarte bun pentru mine, pentru diabetul meu. Mi-l face ea, zi de zi, de patru ori, deja se simte, eu mă simt mult mai bine, sunt mai energic. Are grijă de mine, dar e și normal. Și eu am de ea, noi chiar ne iubim, chiar dacă ne certăm des din cauza muncii.”

Armin Nicoară şi Claudia Puican îşi doresc copii

cu cine este casatorit armin nicoara

Într-un interviu acordat cu puţin timp în urmă, cei doi şi-au exprimat dorinţa de a avea doi copii.

”Eu vreau neapărat un băiețel, pentru primul copil. Vreau să îl învăț lucrurile pe care le-am învățat și eu de la tatăl meu, să ne distrăm împreună și, de ce nu, să îmi calce pe urme muzical sau să mă întreacă și să facă carieră ca fotbalist. Claudia vrea o fetiță, vrea să îi calce ei pe urme, să îi facă codițe. Da, pot fi de acord, dar doar dacă băiețelul e primul. Chiar mi-ar plăcea doi copii, iar dacă sunt băiat, primul și apoi fată… este perfect. Oricum, i-am zis Claudiei că, dacă primul copil iese fată, o să aibă mari bătăi de cap. Că nu o să o las până nu îmi face și un băiețel…. este obligatoriu!”, a precizat Armin Nicoară.



Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

Claudia, iubita lui Armin Nicoară, disperată! ”Plâng... astăzi am încercat”

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Adevăratul motiv pentru care celebra actriță Fadik Sevin Atasoy a părăsit distribuția serialului Totul pentru familia mea, în care a jucat rolul Şengül! A fost nevoită să se retragă sau totul s-a întâmplat conform scenariului?

Imaginile durerii la înmormântarea Denisei! Ce s-a întâmplat cu tânăra ucisă de Șacalul din Constanța: "Inima și sufletul meu..."


Cookies