Arsenie Boca, profetie cutremuratoare despre Postul Craciunului! Toti crestinii trebuie sa stie asta!

Arsenie Boca, profetie cutremuratoare despre Postul Craciunului! Toti crestinii trebuie sa stie asta!
Arsenie Boca, profetie cutremuratoare despre Postul Craciunului! Toti crestinii trebuie sa stie asta!

De-a lungul timpului, Parintele Arsenie Boca a oferit numeroase sfaturi utile credinciosilor.

 

"Postul este o lupta aspra cu însusi trupul tau. Daca birui, bine îti va fi, iar daca nu, sa stii ca toate relele de la stomac încep, iar relele sunt patimile. De aceea, postul are urmatorul rost: sa curateasca trupul pana acolo încat sa nu mai fie nici o piedica pentru suflet. Şi nu luptator natang, împotriva Duhului Sfant. Caci fara post trupul se face unealta duhului rau.
La sfarsitul veacului (si pare ca-i aproape) antihrist tot cu stomacul va vadi pe oameni.", spunea Arsenie Boca despre Postul Craciunului.
De asemenea, el credea ca "prin post, închisoarea de pe noi se face mai stravezie si întru material curat va veni Duhul lui Dumnezeu si va avea pe ce sa sada si El va savarsi lucrarea. Iar lucrul pornirii e mantuirea omului. Intelegeti dar, de ce cei trei – lumea, trupul si diavolul – sunt vrajmasii mantuirii si vrajmasii postului.
Nu postul ne mantuieste, ci darul lui Dumnezeu. Nu osteneala ne mantuieste, ci mila Tatalui. Dar osteneala fa, ca altfel nu vine Mila."
Cum postim? Lepadarea de carne, grasimi si înfranarea de la saturare. Şi e drept ca una este foamea si alta este pofta: una-i trebuinta si alta e patima, si patima trebuie ucisa.(...) Vremea postului trebuie sa fie si înfranare trupeasca pentru soti.,
mai spunea el.
sursa

"Postul este o lupta aspra cu însusi trupul tau. Daca birui, bine îti va fi, iar daca nu, sa stii ca toate relele de la stomac încep, iar relele sunt patimile. De aceea, postul are urmatorul rost: sa curateasca trupul pana acolo încat sa nu mai fie nici o piedica pentru suflet. Şi nu luptator natang, împotriva Duhului Sfant.

Caci fara post trupul se face unealta duhului rau. La sfarsitul veacului (si pare ca-i aproape) antihrist tot cu stomacul va vadi pe oameni.", spunea Arsenie Boca despre Postul Craciunului.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Cozonacul lui Arsenie Boca! Maicutele il preparau special pentru el de Craciun! Reteta secreta dateaza din 1865

De asemenea, el credea ca "prin post, închisoarea de pe noi se face mai stravezie si întru material curat va veni Duhul

lui Dumnezeu si va avea pe ce sa sada si El va savarsi lucrarea. Iar lucrul pornirii e mantuirea omului. Intelegeti dar, de ce cei trei – lumea, trupul si diavolul – sunt vrajmasii mantuirii si vrajmasii postului. Nu postul ne mantuieste, ci darul lui Dumnezeu. Nu osteneala ne mantuieste, ci mila Tatalui. Dar osteneala fa, ca altfel nu vine Mila."

Profetia teribila a parintelui Arsenie Boca: "Romania va fi inconjurata de flacari. Va vor cerne"

Cum postim? Lepadarea de carne, grasimi si

înfranarea de la saturare. Şi e drept ca una este foamea si alta este pofta: una-i trebuinta si alta e patima, si patima trebuie ucisa.(...) Vremea postului trebuie sa fie si înfranare trupeasca pentru soti., mai spunea el.

sursa

Parintele Arsenie Boca: despre viata conjugala si bolile femeilor



Citește și:

Pete roșii pe picioare – cauze și management

Cum să-ți atragi soțul de vis: 5 tehnici de manifestare care funcționează

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Adevăratul motiv pentru care celebra actriță Fadik Sevin Atasoy a părăsit distribuția serialului Totul pentru familia mea, în care a jucat rolul Şengül! A fost nevoită să se retragă sau totul s-a întâmplat conform scenariului?

Imaginile durerii la înmormântarea Denisei! Ce s-a întâmplat cu tânăra ucisă de Șacalul din Constanța: "Inima și sufletul meu..."


Cookies