Arsenie Todiraş, dezvăluiri despre destrămarea O-Zone. „Când au început concertele cu bani mulţi, noi ne-am destrămat”

Arsenie Todiraş, dezvăluiri despre destrămarea O-Zone. „Când au început concertele cu bani mulţi, noi ne-am destrămat”
Arsenie Todiraş, dezvăluiri despre destrămarea O-Zone. „Când au început concertele cu bani mulţi, noi ne-am destrămat”

Arsenie Todiraş a povestit motivul real de despărţire al trupei O-Zone

Trupa O-Zone a făcut furori la începutul anilor 2000. Dan Bălan, Radu Sârbu și Arsenie Todiraș erau cei trei băieţi care întregeau formaţia. Hiturile erau făcute unul după altul şi succesul a venit imediat. Din păcate, la începutul anului 2005, cei trei artişti au hotărât să se despartă şi au evitat mereu să povestească motivul real al separării.

Arsenie Todiraş a vorbit despre despărţirea trupei O-Zone

Citeste si: Ce tarif are Mihai Traistariu pentru o nuntă. „Brenciu, Bănică, Loredana cer 15.000 – 20.000 euro, Delia – 18.000 euro"

Invitat în podcast-ul lui Adrian Artene, Arsenie a vorbit deschis despre cum a aluat naștere trupa, dar şi despre destrămarea ei.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

 „Când au început concertele cu bani mulţi, noi ne-am destrămat. În 2003 am avut ultimul concert în Japonia. În perioada aia nu am mai cântat împreună. Noi ne-am reunit doar pentru concerte. Trei concerte am avut. Ne-au unit, ne-au plătit şi atât. Mie îmi place cum mi s-a așezat viaţa mea, după despărțire. Nu ştiu dacă vreau să schimb ceva. Aş fi făcut ceva ca să nu ne certăm.

Dacă se desparte trupa, măcar se desparte fără ceartă şi fără vorbă. Aş mai fi făcut un an, doi concerte, ca să punem proiectul la punct până la capăt. Noi am ieşit foarte frumos, pe hit. Dan Bălan a fost fondatorul trupei, era ideea lui. Era muzica lui, mai compuneam şi noi ceva acolo. El era generatorul de idei. În schimb, el poate nu ştia cum să ne abordeze pe noi.
Poate putea să fie şi el mai diplomat puţin şi noi mai ascultători, să mai lăsăm de la noi.”
a povestit Arsenie Todiraş în podcast.

Dan Bălan, Radu Sârbu și Arsenie Todiraș au rămas prieteni?

arsenie todiras o zone

Citeste si: Cum arată Ilinca Vandici nemachiată: „În absolut tot este vorba de echilibru”

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

Cât despre prietenia dintre cei trei foşti componenţi ai trupei O-Zone, nu a fost una strânsă. Multi ani nu şi-au mai vorbit şi nu au păstrat legătura. Fiecare dintre ei văzându-şi de treaba lui.

Totuşi, un moment tragic din viaţa lui Arsenie, a venit şi cu o mare bucurie. În ziua în care mama lui a murit, trupa O-Zone a semnat primul contract.

„Mie mi-a rămas în memorie, ca atunci când am semnat noi contractul, ca să venim în România, mama a murit. Şi întotdeauna mă gândeam că poate Dumnezeu îţi dă ceva mare şi îi ia ceva în schimb. Mulţi ani la rând, m-am gândit la asta. Mama niciodată nu mi-a zis... nu! Mi-a zis să aleg ce vreau. Când au început concertele se mândrea.” a povestit Arsenie Todiraş pentru aceeași sursă.

Arsenie a mai specificat că este plăcut surprins de felul în care evoluează piesele trupei O-Zone pe toate canalele de promovare.



Citește și:

Pete roșii pe picioare – cauze și management

„Toată viaţa mi-au plăcut oamenii cu bani!” Vica Blochina nu acceptă bărbaţii săraci în viaţa ei

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies