Artista Angela Berneanu a pictat-o live pe actrita Crina Matei

Artista Angela Berneanu a pictat-o live pe actrita Crina Matei
Artista Angela Berneanu a pictat-o live pe actrita Crina Matei

Saptamana ce tocmai a trecut a stat sub semnul artelor frumoase.

La un hotel luxos din Capitala, in cadrul unui eveniment la care au fost invitate mai mult de 50 de persoane, au fost expuse o parte dintre picturile artistei Angela Berneanu. Spre deosebire de celelalte evenimente de gen, acest vernisaj a fost marcat de un moment iesit din tipare, prin realizarea unui tablou live, in fata invitatiilor. Cea care a acceptat invitatia de a-i fi muza artistei a fost binecunoscuta actrita Crina Matei.

Momentul a fost completat perfect de vocea cantaretului Andrei Neagu, cunoscut publicului dupa participarea a X Factor, care a sustinut un mini-recital de cover-uri celebre.

Angela Berneanu a inceput sa picteze la varsta de 10 ani, insa mult mai tarziu si-a dat seama ca acesta trebuie sa fie drumul ei in viata. „ Primul tablou l-am realizat la 10 ani, insa atunci m-am oprit. Peste ani am redescoperit lucrarea si atunci am realizat ca acesta trebuie sa fie drumul meu.

Fac arta din pasiune, dar si pentru copiii cu boli grave. Toti banii care se strang din vanzarea lucrarilor mele merg la micutii cu probleme ”, a explicat artista in cadrul evenimentului.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Momentan artista urmeaza cursurile Scolii Populare de Arta Pitesti, Pictura-Grafica, sub indrumarea Dnei Profesor Elena Zavulovici.



Citește și:

Varice, tratament și prevenție

Sâmbătă, de la ora 14:45, în ”ROventura”, La pas prin ”inima” Bucovinei, Câmpulung Moldovenesc

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies