Arunci uleiul folosit in chiuveta sau WC? Uite cate milioane de litri de apa curata poluezi

Arunci uleiul folosit in chiuveta sau WC? Uite cate milioane de litri de apa curata poluezi
Arunci uleiul folosit in chiuveta sau WC? Uite cate milioane de litri de apa curata poluezi

Uleiul alimentar uzat are un efect devastator asupra mediului inconjurator. Un litru aruncat la canalizare poate polua un milion de litri de apa, cantitatea necesara unui adult sa supravietuiasca timp de 14 ani.

Insa acest efect este foarte putin cunoscut de cei mai multi dintre oameni, care in continuare arunca uleiul la canalizare convinsi fiind ca a fost dizolvat de detergentii parfumati.

Din fericire, mai exista persoane care cred cu tarie ca mentalitatea oamenilor poate fi schimbata si considera ca este de datoria lor sa ii ajute. Unii au incercat sa isi construiasca o afacere tocmai pornind de la aceasta premisa.



Marian Scafaru a decis sa renunte la confortul oferit de un job intr-o corporatie pentru a se dedica propriului proiect de antreprenoriat social care are la baza colectarea uleiului uzat de la persoanele fizice si predarea acestuia la centrul de reciclare.

Afla mai multe detalii aici!

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Cum reușește Lora să se mențină în formă? Artista le sfătuiește pe femei să se iubească așa cum sunt: „Încerc să evit zahărul. Compensez cu legume și cu apă.”

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies