„Aș fi topit.” Cătălin Botezatu are doi băieți secreți, dar își mai dorește o fetiță

„Aș fi topit.” Cătălin Botezatu are doi băieți secreți, dar își mai dorește o fetiță
„Aș fi topit.” Cătălin Botezatu are doi băieți secreți, dar își mai dorește o fetiță

Nu mai este un secret pentru nicio persoană că designerul are doi copii secreți, dar declarația că și-ar dori încă unul, la 55 de ani, este de-a dreptul surprinzătoare. Creatorul de modă și-ar mai dori o fetiță, ținând cont că are doi băieți.

Creatorul de modă are doi băieți mari, pe care îi ține ascunși, dar a menționat că ar fi topit dacă ar deveni tată de fetiță. De-a lungul carierei sale, Cătălin Botezatu a avut foarte multe iubite celebre, dar în legătură cu cei doi copii a fost destul de discret.

Citește și: Cine este Cătălin Botezatu. ”Eram tras de perciuni până de-abia mă puteam ridica pe vârfuri.”

Cătălin Botezatu are doi copii

Cătălin Botezatu, a vorbit, în cadrul unui interviu, despre copiii lui, iar creatorul de modă a fost întrebat dacă îi susține financiar. El a spus că în general copiii ar trebui să muncească pentru a se întreține.

„Eu am doi copii, de care știu sigur. Ambii băieți. Oamenii din familia mea, părinții și așa mai departe, au tot ce le trebuie.

De ce nu ar merge banii mei într-o altă direcție, la niște oameni care chiar au nevoie de ei? Copiii mei poate că au nevoie de bani, poate că nu. Dar copiii, în general, ar trebui să muncească”, a spus creatorul de modă.

În cadrul interviului, Cătălin Botezatu a fost întrebat dacă femeile care l-au făcut tată pe creatorul de modă l-au întrebat înainte dacă își dorește acest lucru, iar răspunsul lui a fost unul destul de discret, spunând că există mulți bărbați care cad în plasă.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

„Sunt mulți bărbați care cad în plasă, mă rog, se lasă duși de val… Și eu am fost tânăr!”, a mai spus designerul.

 Cătălin Botezatu are doi băieți secreți, dar își mai dorește o fetiță
Cătălin Botezatu are doi băieți secreți, dar își mai dorește o fetiță[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Sfaturile lui Cătălin Botezatu, despre ce să nu porți la o nuntă ca femeie. “Vor arăta ca o butelie cu husă.”

Cătălin Botezatu își dorește o fetiță

În cadrul aceluiași interviu, Cătălin Botezatu a fost întrebat dacă își mai dorește copii, iar răspunsul lui a fost că ar fi foarte fericit dacă ar avea o fetiță.

„Mă gândeam, anul trecut, ce ar fi să-mi facă o doamnă cadou o fetiță? Aș fi topit, s-ar duce pe râpă toată cariera mea”, i-a dezvăluit designerul Cristinei Șișcanu.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Cu ceva timp în urmă, celebrul designer a povestit că are doi băieți cu mame diferite, iar lumea a rămas fără cuvinte la aflarea acestei vești.

„Se știe de ei de mulți ani. Se știe și am spus dintotdeauna că nu vreau să-mi implic familia și când spun asta mă refer și la cei doi fii și la iubitele, soțiile, amantele. Eu cred că asta ține de demnitatea unui bărbat adevărat, iar vreau să cred că sunt așa și voi rămâne așa. Nu îmi place să-mi expun persoanele pe care le iubesc presei.

Seamănă leit cu mine, iar în rest nici nu contează. Unul dintre ei l-am ținut ascuns pentru că el s-a ținut ascuns. De restul s-a știut. Nu sunt secretos”, a declarat Cătălin Botezatu.

 Cătălin Botezatu are doi băieți secreți, dar își mai dorește o fetiță
Cătălin Botezatu are doi băieți secreți, dar își mai dorește o fetiță[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Am investit în felul în care mă prezint în fața fanilor mei." Ce face Loredana Groza cu veniturile din muzică



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

“Nu respectă lungimea fustei.” Cătălin Botezatu, comentarii negative despre stilul vestimentar al lui Carmen Iohannis

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies