Asa cureti toata energiile negative. Ai nevoie de sare si ulei esential

Asa cureti toata energiile negative. Ai nevoie de sare si ulei esential
Asa cureti toata energiile negative. Ai nevoie de sare si ulei esential

Cum sa cureti energiile negative. Este extrem de important sa cureti energia negativa daca achizitionezi ceva deja folosit si vrei sa-l aduci acasa ori la birou. Mai ales daca nu stii istoria acelui obiect.

Cum sa cureti bijuteriile folosind sarea

Diamantele, in special, se curata bine atunci cand sunt inmuiate in apa cu sare si lasate acolo cel putin 24 de ore. De asemenea, pot fi invelite intr-o folie cu aluminiu cu sare pentru a elimina energia negativa. Ai grija intrucat anumite bijuterii nu tolereaza sarea, ca de exemplu perlele si opalurile.

Cum sa cureti energiile negative folosind uleiuri esentiale
Este o modalitate placuta de a alunga energiile negative din casa, birou ori de pe obiecte.

Uleiurile esentiale nu doar ca disperseaza energia negativa insa aduc si un aer proaspat in incapere, invita inauntru CHI (energia vitala). Mai mult, uleiurile esentiale sunt antibacteriene si antivirale ceea ce inseamna ca, in mod natural, insanatosesc casa.

Uleiul de lamaie, portocala dulce, levantica, salvie, menta si trandafir sunt cateva dintre ele mai puternice si mai placute asa ca nu ezita sa le incerci. Vezi care dintre ele ti se potriveste si foloseste-l cu incredere.

Iata cum sa utilizezi esenta de ulei:

Pune 15-30 de picaturi de ulei intr-o sticla mica in care se afla si apa de izvor. Foloseste aceasta esenta simpla pentru a curata orice obiect sau pulverizeaza-o in aer, acasa ori la birou.

Citeste continuarea pe pagina 4 >>>



Citește și:

Varice, tratament și prevenție

Cura de detoxifiere cu care a slabit Adriana Antoni! "Ma simt extraordinar, am o energie fantastica"- Ce mananca toata ziua artista!

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Mădălina Pamfile, încătușată și dusă la INML după ce a fost prinsă băută la volan

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies