Asa faci cel mai bun sufleu de ciocolata de Craciun!

Asa faci cel mai bun sufleu de ciocolata de Craciun!
Asa faci cel mai bun sufleu de ciocolata de Craciun!

Iata reteta care iti poate infrumuseta masa de Craciun si care te ajuta sa iti surprinzi invitatii.

 

Ingrediente:
(Pentru sase sufleuri de ciocolata)
200 g de ciocolata neagra
200 g de  unt
100 g de zahar
4 oua
90 g de faina
Un varf de cutit de sare
Zahar pudra pentru decorare
Unt si pudra de cacao pentru uns formele
Mod de preparare:
1.
Unge usor formele cu unt moale si presara cu pudra de cacao. Balanseaza-le pentru a indeparta excesul.
2. Topeste ciocolata si untul pe o baie cu aburi sau cu ajutorul unui cuptor cu microunde pana cand se realizeaza un amestec omogen.
3. Bate cu un mixer sau cu un tel zaharul cu oua pana cand se obtine o spuma.
4. Se adauga ciocolata peste oua si se bat pana cand sunt amestecate complet.
5. Cerne faina astfel incat sa nu se obtina cocoloase si adaug-o in aluat in trei etape.  Bate pana cand se integreaza pe deplin de fiecare data. Adauga putin zahar.
6. Umple formele cu aluat pana la 3/4 din capacitatea lor.
Citeste continuarea aici.

Ingrediente:

(Pentru sase sufleuri de ciocolata)

200 g de ciocolata neagra
200 g de  unt
100 g de zahar4 oua90 g de faina
Un varf de cutit de sare
Zahar pudra pentru decorare
Unt si pudra de cacao pentru uns formele

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Bomboane "Fulg de nea"- perfecte pentru mesele de Sarbatori!

Mod

de preparare:

1. Unge usor formele cu unt moale si presara cu pudra de cacao. Balanseaza-le pentru a indeparta excesul.

2. Topeste ciocolata si untul pe o baie cu aburi sau cu ajutorul unui cuptor cu microunde pana cand se realizeaza un amestec omogen.

3. Bate cu un mixer sau cu un tel zaharul cu oua pana cand se obtine o spuma.

Citeste si: Prajitura de Craciun, o reteta foarte usoara, cu doar 3 ingrediente! E gata in 10 minute!

4.

Se adauga ciocolata peste oua si se bat pana cand sunt amestecate complet.

5. Cerne faina astfel incat sa nu se obtina cocoloase si adaug-o in aluat in trei etape.  Bate pana cand se integreaza pe deplin de fiecare data. Adauga putin zahar.

6. Umple formele cu aluat pana la 3/4 din capacitatea lor.

Citeste continuarea aici.



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Câte kilograme a luat Roxana Vancea în sarcină și la greutate a ajuns acum? „Nu prea reușesc să trec de pragul acesta deloc.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies