Aceasta reteta este deosebit de gustoasa si se face foarte usor. O poti manca impreuna cu cafea sau ca desert.
Ingrediente
175g faina
2 lingurite praf de copt
Un praf de sare de mare
100g migdale macinate
175g de zahar brun
200ml de ulei de masline
Sucul si coaja de la o portocala mare (ai nevoie de 100ml de suc)
Mod de preparare
1.
Amesteca faina cu praful de copt si sarea. Adauga migdalele si zaharul. Intr-un vas separat, bate ouale, uleiul de masline, coaja si sucul de portocale. Apoi adauga cele doua seturi de ingrediente.
2. Incalzeste cuptorul la 170 de grade, adauga aluatul in tava si coace timp de 50 de minute. Lasa la racit timp de 15 minute, apoi muta pe un gratar de prajituri.
Presara zahar pudra.
Sursa
Ingrediente
175g faina
2 lingurite praf de copt
Un praf de sare de mare
100g migdale macinate
175g de zahar brun
200ml de ulei de masline
Sucul si coaja de la o portocala mare (ai nevoie de 100ml de suc)
Mod de preparare
1.
Amesteca faina cu praful de copt si sarea. Adauga migdalele si zaharul. Intr-un vas separat, bate ouale, uleiul de masline, coaja si sucul de portocale. Apoi adauga cele doua seturi de ingrediente.
2. Incalzeste cuptorul la 170 de grade, adauga aluatul in tava si coace timp de 50 de minute. Lasa la racit timp de 15 minute, apoi muta pe un gratar de prajituri. Presara zahar pudra.
Sursa Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro