Asa faci cel mai pufos chec! Reteta asta iti va schimba viata!

Asa faci cel mai pufos chec! Reteta asta iti va schimba viata!
Asa faci cel mai pufos chec! Reteta asta iti va schimba viata!

La reteta de baza se pot adauga, dupa gust, bucati de ciocolata, stafide, visine din compot sau orice fruct conservat.

 

Ingrediente
5 oua, – 200 grame de faina, – 200 grame de zahar, – 1 lingurita de praf de copt, – 2 linguri de cacao, – 4 linguri de ulei, – 2 plicuri de zahar vanilinat, – 1 praf de sare.
Se separa, mai intai, ouale, dupa care albusurile se bat bine spuma cu un praf de sare.
Se adauga apoi zaharul si zaharul vanilinat. Galbenusurile se amesteca cu uleiul ca la maioneza si se toarna peste albusurile batute, amestecand de jos in sus cu o spatula. Faina se amesteca cu praful de copt si se pune peste amestecul de albusuri si galbenusuri. Se imparte compozitia in doua parti egale, in una dintre ele punand cele doua linguri de cacao.
Se pune compozitia alba intr-o tava de chec, in care s-a pus mai intai hartie de copt.
Deasupra se pune compozitia in care am incorporat cacao. Cu ajutorul unei spatula, se amesteca foarte usor si putin, pentru a se intrepatrunde discret cele doua culori. Se pune la cuptor timp de aproximativ 40 de minute.
Sursa

Ingrediente

5 oua, – 200 grame de faina, – 200 grame de zahar, – 1 lingurita de praf de copt, – 2 linguri de cacao, – 4 linguri de ulei, – 2 plicuri de zahar vanilinat, – 1 praf de sare.



Se separa, mai intai, ouale, dupa care albusurile se bat bine spuma cu un praf de sare. Se adauga apoi zaharul si zaharul vanilinat. Galbenusurile se amesteca cu uleiul ca la maioneza si se toarna peste albusurile batute, amestecand de jos in sus cu o spatula. Faina se amesteca cu praful de copt si se pune peste amestecul de albusuri si galbenusuri. Se imparte compozitia in doua parti egale, in una dintre ele punand cele doua linguri de cacao.


Se pune compozitia alba intr-o tava de chec, in care s-a pus mai intai hartie de copt. Deasupra se pune compozitia in care am incorporat cacao. Cu ajutorul unei spatula, se amesteca foarte usor si putin, pentru a se intrepatrunde discret cele doua culori. Se pune la cuptor timp de aproximativ 40 de minute.

Sursa

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

 



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies