Pentru aceasta reteta ai nevoie de doar cateva ingrediente. Iata despre ce este vorba.
Ingrediente: Ciuperci 500 g, faina 1/2 ceasca, ou 1, lapte 1/2 ceasca, untura (ulei) pentru prajit, sare.
Mod de preparare: Se aleg ciuperci mijlocii, li se rup coditele, se spala si se usuca bine pe un servet. Se face o compozitie de clatite, dintr-un ou, faina si lapte, in care se inmoaie ciupercile. Se prajesc intr-o cratita cu multa untura, ca sa le cuprinda bine.
Se rumenesc pe o parte si pe alta si se presara cu putina sare. Se servesc fierbinti.
sursa
Ingrediente: Ciuperci 500 g, faina 1/2 ceasca, ou 1, lapte 1/2 ceasca, untura (ulei) pentru prajit, sare.
Mod de preparare: Se aleg ciuperci mijlocii, li se rup coditele, se spala si se usuca bine pe un servet. Se face o compozitie de clatite, dintr-un ou, faina si lapte, in care se inmoaie ciupercile.
Se prajesc intr-o cratita cu multa untura, ca sa le cuprinda bine. Se rumenesc pe o parte si pe alta si se presara cu putina sare. Se servesc fierbinti.
sursa Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro