Asa iti poti transforma apartamentul intr-o casa de vacanta… ca sa te simti vesnic in concediu

Asa iti poti transforma apartamentul intr-o casa de vacanta… ca sa te simti vesnic in concediu
Asa iti poti transforma apartamentul intr-o casa de vacanta… ca sa te simti vesnic in concediu

De fiecare data cand te-ai cazat in vacanta ai ajuns la concluzia ca ai putea locui acolo si nu ai mai pleca niciodata. Mirajul caselor de vacanta, al hotelurilor si al pensiunilor pitoresti de la munte pot cuceri chiar si persoanele cu cele mai exigente gusturi, pentru ca sunt amenajate astfel incat sa te faca sa te simti cat mai confortabil.

Daca vrei ca si casa ta sa imprumute ceva din aerul relaxant al unei vacante, poti aplica stilurile de design are te-au impresionat cel mai mult si in casa ta. Iata care sunt cele mai populare si cum le poti implementa fara sa redecorezi intregul apartament:

Stilul rustic al cabanelor de munte, accesibil si usor de pus in practica

Poti reproduce foarte usor in apartamentul tau stilul rustic al pensiunilor de munte daca plachezi un perete cu o caramida decorativa care sa aduca o nota calda si relaxanta in casa ta.

Nu ai nevoie de o cantitate mare pentru a decora un perete, este usor de montat si, in plus, va crea un efect spectaculos fie ca alegi sa o pui in living, in bucatarie sau in baie. Completeaza imaginea de ansamblu cu cateva detalii din material lemnos. Poti lipi de perete, de exemplu, un raft din lemn, decorat cu paie, in care sa iti tii vinurile de colectie. Sau poti plasa o masa pentru momentele in care vrei sa te simti ca intr-un restaurant.
Pune un bol cu fructe, impletit din rafie, si vei obtine un colt care sa-ti aminteasca de o vacanta petrecuta in casele de pe podgoriile franceze.

Curatenia impecabila a hotelurilor de patru stele

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Daca nu te deranjeaza sa stai in camerele de hotel si ajungi la concluzia ca designul lor practic si functional este ideal si pentru casa ta, solutia simpla pentru a obtine acest efect este cu lenjeria de pat apretata si imaculata,

perne mari, pufoase, prosoape albe de baie, un halat confortabil si o pereche de papuci de casa. Cele mai potrivite incaperi pe care le poti transforma astfel sunt baia si dormitorul, asa ca cel mai important element este un pat de marime "king size", in care sa te odihnesti perfect de fiecare data.

Casa de pe plaja, la tine in apartament

E drept ca nu poti conserva aerul proaspat si tare de la mare, dar poti aduce cateva imbunatatiri care sa te faca sa te simti din nou ca la plaja.

Un sezlong instalat pe balcon, in care sa te poti bucura de soarele amiezii, sau o masuta la care sa-ti bei cafeaua de dimineata pe terasa sunt cele mai simple metode prin care sa imiti putin din farmecul caselor de pe plaja. O podea din lemn deschis la culoare, un acvariu cu pesti si cateva decoratiuni cu specific maritim, precum un colac de salvare instalat pe un perete sau un geam cu hublou te vor face sa visezi cu ochii deschisi la urmatoarea vacanta la malul marii.

Transforma-ti baia intr-un veritabil SPA

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

Unul dintre cele mai bune lucruri din vacante este ca te poti relaxa si deconecta de la grijile zilnice.

O metoda buna de a aduce asta cu tine acasa este sa iti organizezi baia astfel incat sa te simti ca intr-un centru SPA. Ai nevoie de cateva produse de aromoterapie, o spuma de baie, niste betisoare sau lumanari parfumate, o lumina difuza, muzica si o ora dedicata tie pentru a-ti reincarca bateriile si a te simti din nou fresh.

Daca te vei simti mereu confortabil si relaxata in propria casa, asta se va vedea imediat in  starea ta de zi cu zi.

Vacantele aduc intotdeauna amintiri frumoase tocmai pentru ca sunt momente in care te destinzi si uiti de grijile cotidiene si exact acesta este obiectivul pe care ar trebui sa il urmaresti si cand iti amenajezi locuinta.

Sursa foto: Shutterstock



Citește și:

Ghid de stil: outfituri inspirate din moda anilor ’90

Sâmbătă, de la ora 14:45, în ”ROventura”, La pas prin ”inima” Bucovinei, Câmpulung Moldovenesc

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies