Asa iti prepari propria vopsea de par acasa

Asa iti prepari propria vopsea de par acasa
Asa iti prepari propria vopsea de par acasa

Scortisoara nu numai ca este aromata si sanatoasa, ci reprezinta si o alternativa sigura pentru toate substantele chimice comerciale destinate decolorarii parului.

Ingredientele necesare: 3 linguri cu miere, 3 linguri cu scortisoara, 5-6 linguri cu balsam pentru par.

Modul de preparare: cantitatea de amestec rezultata folosind cantitatile precizate anterior poate fi utilizata pe un par lung pentru o singura spalare. Cand amestecul capata consistenta potrivita, adaugati balsamul de par, apoi amestecati din nou pana la omogenizarea completa. Mai intai se spala parul foarte bine, apoi se pieptana cand este pe jumatate uscat si se separa in suvite.

Aplicati amestecul cu peria pentru o colorare uniforma a parului, avand grija sa puneti o cantitate egala de amestec pe fiecare suvita in parte. Daca va este mai confortabil, puteti aplica amestecul cu mainile, frecandu-l apoi bine in par. Aveti grija ca masca sa nu intre in contact cu pielea fetei, deoarece este posibil ca tenul sa se irite sau sa se roseasca usor. De asemenea, evitati contactul direct cu pielea scalpului.

Citeste continuarea aici.
 



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Adevarul despre epilatul cu lama! Ce se intampla in realitate cu firul de par!

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jucătorii echipei naționale, gest inedit pentru gazde. Ce au făcut tricolorii după eliminarea de la EURO 2024 - FOTO

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Vaticanul a dezvăluit abia acum adevărul. "Fecioara Maria care plânge" din Trevignano, un fals?


Cookies