“Așa mă trezește pe mine.” Bia Khalifa, dezvăluiri despre cum îi place să își înceapă diminețile

“Așa mă trezește pe mine.” Bia Khalifa, dezvăluiri despre cum îi place să își înceapă diminețile
“Așa mă trezește pe mine.” Bia Khalifa, dezvăluiri despre cum îi place să își înceapă diminețile

Bia Khalifa a fost invitată în platoul emisiunii „Detectorul de minciuni”, unde a făcut mărturisiri sincere despre relațiile sale intime zilnice și momentul ei preferat dimineața.

Bia Khalifa, invitată în cadrul emisiunii „Detectorul de minciuni”, difuzată pe canalul de YouTube theXclusive, a lăsat toate inhibițiile la o parte și a discutat despre diminețile sale, pe care le preferă cu multă acțiune.

Cum își începe Bia Khalifa diminețile

Bia Khalifa a dezvăluit că se bucură de o viață intimă foarte activă, iar absolut toate diminețile încep în acest fel și, uneori, se asigură că și iubitul ei are parte de o trezire la fel de plăcută.

„Eu am nevoie dimineața de doza mea de fericire. Așa mă trezește pe mine”, a spus ea.

Citește și: Bia Khalifa, mărturisiri despre nopțile ei fierbinți

Bia Khalifa, dezvăluiri despre cum îi place să își înceapă diminețile[Sursa foto: Captură YouTube]

Citește și: ”Nu este o meserie.” Carmen de la Sălciua, replică acidă la adresa femeilor care fac bani cu ajutorul platformelor pentru adulți

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Octav, fiind uimit de răspunsul ei, a precizat faptul că nu înțelege acest lucru, deoarece, poate că într-o zi, partenerul ei de viață nu are chef. Bia Khalifa, însă, nici nu vrea să audă de un asemenea motiv: „Poftim? Cum să nu aibă”, a spus aceasta. Chiar și așa, Bia Khalifa îl surprinde și ea pe iubitul ei: „Îl mai trezesc și eu pe el câteodată, mă mai trezesc eu înaintea lui”.

În legătură cu speculațiile despre întreținerea de relații sexuale de zece ori pe zi, Bia Khalifa a făcut lumină în acest caz și a menționat că nu este adevărat acest lucru, și că a fost doar un zvon.

„Doamne ferește! Oh My God! Nu, nu. Sunt foarte multe chestii care se speculează despre mine. Fizic, o femeie și un bărbat n-ar rezista de zece ori.

Absolut nu! Eu, acum, sunt mulțumită. Sincer, momentan, sunt ok”, a spus aceasta.

Bia Khalifa a trăit o frumoasă poveste de dragoste alături de Sișu. Aceasta a declarat faptul că partidele de amor pe care le-a avut cu artistul au fost „bine rău de tot”.

Citește și: Daniela Crudu, imagine emoționantă alături de partenerul său. În ce ipostaze au fost surprinși cei doi

Bia Khalifa, dezvăluiri despre cum îi place să își înceapă diminețile[Sursa foto: Captură YouTube]

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Citește și: “Îmi place ce văd acolo.” Armin Nicoară este abonat constant pe platforma pentru adulți a Danielei Crudu! Nașa Georgiana Lobonț a fost pusă în categoria de fantezii

Bia Khalifa a trecut prin experiențe de violență fizică

Bia Khalifa a recunoscut că a stat în pat lângă bărbați care au început să devină violenți după ce partidele de dragoste s-au încheiat și, tocmai pentru că a trecut prin astfel de experiențe traumatizante, aceasta sfătuiește toate femeile să fugă de acest tip de bărbați.

„Nimeni nu ar trebui să tolereze violența fizică, psihică, verbală, orice tip de violență și abuzuri. M-aș despărți de oricine mi-ar face chestia asta, s-a întâmplat”, a menționat ea.

Mai mult decât atât, când este vorba de momentele intime între ea și partener, Bia Khalifa preferă să facă dragoste, deoarece își dorește ca totul să „fie finuț, să fie ușor”.



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Bia Khalifa, mărturisiri despre nopțile ei fierbinți

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies