„Așa mi-a fost mie soarta” Gianina Corondan a vorbit despre suferința provocată de lipsa unei familii și a unui copil

„Așa mi-a fost mie soarta” Gianina Corondan a vorbit despre suferința provocată de lipsa unei familii și a unui copil
„Așa mi-a fost mie soarta” Gianina Corondan a vorbit despre suferința provocată de lipsa unei familii și a unui copil

Gianina Corondan și-a deschis sufletul și a vorbit despre viața sa personală. Vedeta regretă că nu are un copil.

Gianina Corondan a fost pentru mult timp nelipsită din lumina reflectoarelor. Numele său era strâns legat de cele mai importante emisiuni transmise la vremea respectivă. Ulterior, fosta vedetă de televiziune a decis în urmă cu doar câțiva ani să renunțe la cariera sa în televiziune mutându-și activitatea în mediul online. Astfel, Gianina Corondan și-a creat o comunitate numeroasă în mediul online, acolo unde oamenii care au urmărit-o cu drag la TV, o susțin în continuare.

Cu toate acestea, chiar dacă din punct de vedere profesional fosta vedetă de televiziune a avut parte de tot ce și-a dorit, din punct de vedere personal, lucrurile au evoluat într-o altă direcție. Astfel, ajunsă la vârsta de 52 de ani, Gianina Corondan este cuprinsă de un mare regret.

Care este cel mai mare regret al Gianinei Corondan

Citește și: Transformarea Gianinei Corondan. Fosta vedeta TV isi schimba stilul precum cameleonul culoarea

Gianina Corondan a vorbit despre suferința provocată de lipsa unei familii și a unui copil
Gianina Corondan a vorbit despre suferința provocată de lipsa unei familii și a unui copil[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Gianina Corondan a fost întotdeauna o prezență discretă în ceea ce privește viața sa personală. Vedeta a fost căsătorită timp de doi ani cu Mihai Anton, un fost coleg din Teatrul Studențesc Podul.

Povestea lor nu a fost însă una de durată, iar în anul 2017 cei doi au hotărât să meargă pe drumuri separate.

Ulterior, fosta prezentatoare TV a avut parte de mai mulți parteneri, unii dintre ei au fost trecători, iar alții au stat câțiva ani în viața sa. Cu toate acestea, lucrurile nu s-au legat așa cum și-ar fi dorit ea, iar ajunsă la vârsta de 52 de ani, cel mai mare regret al vedetei este că nu are o familie.

„Așa mi-a fost mie soarta. Nu are rost acum să despic firul în patru și să mă umplu cu venin. Veselia pe care o am dintotdeauna a fost de la simplul fapt că am ales să mă înconjor de oameni buni, pozitivi. Eu port o dragoste în suflet și anume pentru familia mea! Toată viața mi-am dorit să fac ce îmi place, televiziunea a fost marea mea dragoste.

Eu consider că am o familie și nu sunt singură pe lumea aceasta. Nu am de ce să mă plâng. Mă joc cu nepoțeii mei, copiii fratelui meu mai mic, care lucrează în IT. Sunt doi băieți de 7 şi 12 ani și îi mai iau cu mine cu cortul, în excursii.”, a declarat Gianina Corondan într-un interviu pentru cancan.

 



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

„Foarte urâte!” Gheorghe Turda, acuzații grave la adresa fostelor iubite! Ce spune interpretul de muzică populară despre Lucia Lazăr și Nicoleta Voicu

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies