„Așa ni s-a părut normal amândurora”. Theo Rose, dezvăluiri despre relația cu Anghel Damian

„Așa ni s-a părut normal amândurora”. Theo Rose, dezvăluiri despre relația cu Anghel Damian
„Așa ni s-a părut normal amândurora”. Theo Rose, dezvăluiri despre relația cu Anghel Damian

De câteva luni, Theo Rose și Anghel Damian formează un cuplu. Povestea lor de dragoste a fost destul de controversată la început, când în showbz-ul românesc se aflase că artista a rupt relația cu Alex Leonte.

Cei doi sunt colegi pe platourile de filmare, iar frumoasa vedeta a vorbit despre cum stau lucrurile în relația lor.

„Nu purtăm în spatele nostru o vină”. Ce a declarat Theo Rose, despre actuala poveste de iubire

theo rose si anghel
Anghel Damian[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: ,,M-a lovit tancul”. Ce a declarat Lia Bugnar despre despărțirea de Anghel Damian

În ultima perioadă, cariera lui Theo Rose a urcat pe o pantă ascendentă, deoarece vedeta are din ce în ce mai multe proiecte de succes. De la meseria de cântăreț, artista a început să performeze și în lumea actoriei, fiindcă joacă într-un nou serial românesc. Pe platourile de filmare, Theo s-a îndrăgostit de regizor, iar ulterior cei doi au anunțat că sunt împreună. În ultima perioadă, Theo și Anghel au avut mai multe apariții împreună.

Vedeta a afirmat că relația lor decurge extrem de bine și că nu simt nicio vină, cu privire la trecut.

„Suntem bine. Suntem bine, suntem fericiți și e liniște iar asta e foarte important! Suntem bine pentru că parcursul nostru întreg a fost curat cu adevărat în pofida tuturor zvonurilor care au fost!  Și cred că asta contează mult și a  contribuit mult la liniștea noastră de acum.

Nu purtăm în spatele nostru o vină, iar asta cred că e important!”, a declarat Theo Rose.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Theo Rose și Anghel Damian, între viața de cuplu și cea de colegi

theo rose iubit
Ce a declarat Theo Rose despre relația cu iubitul ei[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: „Eram desfigurată la față”. Andreea Tonciu are probleme de sănătate

Cu toate că cei doi sunt colegi și pe platourile de filmare, amândoi încearcă să păstreze o relație profesională. Theo a mărturisit că se străduiește să dea tot ce are mai bun pentru acest proiect, fiind prima dată când joacă într-un film. De asemenea, vedeta a explicat că în timpul filmărilor, ascultă de sfaturile lui Anghel, fiind regizorul serialului.

„Adică nu profit de sfaturile și de bunăvoința lui acasă, încerc totuși să îmi pun și eu amprenta și să fiu cumva independentă.

Pe platou el e regizor și țin cont de asta iar latura noastră e strict profesională acolo. Așa ni s-a părut normal amândurora, nu a fost un efort sau o discuție, în direcția asta!”, a mărturisit artista.

Citeste si: „A fost mai tare decât mă așteptam”. Ce le-a mărturisit Cristina Ciobănașu fanilor, chiar de ziua ei de naștere

 

 



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

„Nu mă simțeam bine”. Brigitte Pastramă se confruntă cu probleme de sănătate

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies