Aşa prepari cei mai buni cârnaţi pentru Crăciun. Reţeta pe care o făceau bunicii noştri

Aşa prepari cei mai buni cârnaţi pentru Crăciun. Reţeta pe care o făceau bunicii noştri

Cârnaţii sunt un preparat specific sezonului de iarnă. În general, cârnaţii de casă se pregătesc după tăierea porcului.

Ingrediente

3 kg carne tocată de porc (s-a tocat pulpă şi fleică)
100 gr usturoi
1 mână sare mare
20 gr boia
15-20 gr piper
sare grunjoasă, bicarbonat şi puţin oţet pentru curăţat intestineSecretul cârnaţilor de porc constă în ingredientele de calitate, proporţiile corecte, maţele potrivite şi uscarea/afumarea lor corespunzătoare.

Citeste modul de preparare pe pagina urmatoare >>>



Citește și:

Invitată la o nuntă? 5 coafuri pe care le-ai putea purta

Cornuri de post cu gem si nuca, fragede si pufoase - reteta super simpla

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte