Asa prepari cel mai gustos cotlet haiducesc! Uite cat e de usor!

Asa prepari cel mai gustos cotlet haiducesc! Uite cat e de usor!
Asa prepari cel mai gustos cotlet haiducesc! Uite cat e de usor!

Aceasta reteta este delicioasa, in special daca iti place carnea de porc.

 

Ingrediente:
450 gr cotlet,
3 linguri ulei,
3 lingurite boia dulce,
3 lingurite boia iute,
1 lingurita zahar,
4 lingurite sare cu seminte de ardei,
3 lingurite coriandru,
1 lingurita cimbru,
150 ml supa de usturoi.
Mod de preparare
Spalam cotletul si, cu ajutorul unui prosop de bucatarie, indepartam apa de pe el, prin tamponare.
Presaram sarea amestecata cu semintele de ardei si avem grija ca aceasta sa se intinda pe toata lungimea cotletului. Aruncam condimentele pe un fund de lemn si tavalim cotletul prin ele.
Turnam uleiul si ungem bine carnea.
O punem intr-o punga pentru marinare (cu fermoar) si o lasam la rece pentru 24 ore.
Turnam supa  in tava si asezam cotletul, astfel incat sa nu se plieze.
Incalzim cuptorul la 160 grade si introducem tava pentru 1 ora si 40 de minute.
Dupa o ora de coacere, puteti intoarce carnea.
Intre timp, puteti coace in cuptor si cativa cartofi in coaja, cu sau fara sare. Vor fi o garnitura perfecta pentru acest cotlet.
Se scoate carnea din cuptor dupa coacere si se lasa sa se raceasca la temperatura camerei.
Sursa: StireaZilei.ro

Ingrediente:

450 gr cotlet,
3 linguri ulei,
3 lingurite boia dulce,
3 lingurite boia iute,
1 lingurita zahar,
4 lingurite sare cu seminte de ardei,
3 lingurite coriandru,
1

lingurita cimbru,
150 ml supa de usturoi.

Mod de preparare

Spalam cotletul si, cu ajutorul unui prosop de bucatarie, indepartam apa de pe el, prin tamponare.

Presaram sarea amestecata cu semintele de ardei si avem grija ca aceasta sa se intinda pe toata lungimea cotletului. Aruncam condimentele pe un fund de lemn si tavalim cotletul prin ele.

Turnam uleiul si ungem bine carnea.
O punem intr-o punga pentru marinare (cu fermoar) si o lasam la rece pentru 24 ore.

Turnam supa  in tava si asezam cotletul, astfel incat sa nu se plieze.

Incalzim cuptorul la 160 grade si introducem tava pentru 1 ora si 40 de minute. 

Dupa o ora de coacere, puteti intoarce carnea.

Intre timp, puteti coace in cuptor si cativa cartofi in coaja, cu sau fara sare.
Vor fi o garnitura perfecta pentru acest cotlet.

Se scoate carnea din cuptor dupa coacere si se lasa sa se raceasca la temperatura camerei.

Sursa: StireaZilei.ro

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

 



Citește și:

Fructe care te ajută să slăbești + fructe care îngrașă!

Ce lipsuri a avut Mirabela Dauer în copilărie. De ce mama și tatăl său nu au participat mai des la spectacolele sale? "Mama mea a venit de două ori în viața mea, tata niciodată!"

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies