Sufletul cu branza pare o reteta dificila, insa este destul de simplu de preparat.
Ingrediente
50 g unt, 50 g faina, 300 ml lapte, 4 oua, 100 g branza telemea, mustar, piper, parmezan.
Mod de preparare
Se unge un vas Jena cu putin unt. Într-o cratita se topeste restul de unt, se presara faina, apoi se adauga laptele, amestecandu-se continuu, pana se obtine un sos gros. Se ia cratita de pe foc. Se da branza pe razatoare, se separa albusurile de galbenusuri si se bat albusurile spuma tare. Se adauga galbenusurile în sosul ce s-a racit, se amesteca bine, apoi se adauga si branza, mustarul, condimentele si, cu grija, albusurile. Se rastoarna sufleul în vasul Jena, se presara deasupra parmezan si se coace timp de 20 de minute. Se serveste fierbinte.
Sursa
Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro