Asa se face cea mai buna ciorba de perisoare. Secretul pe care putini bucatari il stiu.
Va oferim o reteta delicioasa de ciorba de perisoare, cu smantana. Pentru ca gustul ciorbei de perisoare sa fie ca cel din restaurantele cu specific romanesc, va sfatuim sa adaugati la fiert cateva costite de porc
Ingrediente (4 portii):
4 costite de porc
1 morcov mare
30 ml ulei
2 cepe
1/2 telina mica
150 gr smantana
1 lingura faina
1 legatura de patrunjrel
sare si piper dupa gust
Pentru servit:
zeama
Pentru perisoare:
250 gr carne tocata (amestec vita-porc)
1/2 ceapa
1 lingura orez
1 ou
1 lingurita gris
2 fire de patrunjel
sare
piper
Mod de preparare:
Costitele se pun la fiert in 1,800 ml apa rece. Se fierb, la foc mediu, cu capac, pentru 40 min.
Citeste continuarea aici.