Asa se face cea mai buna ciorba de perisoare

Asa se face cea mai buna ciorba de perisoare

Asa se face cea mai buna ciorba de perisoare. Secretul pe care putini bucatari il stiu.

Va oferim o reteta delicioasa de ciorba de perisoare, cu smantana. Pentru ca gustul ciorbei de perisoare sa fie ca cel din restaurantele cu specific romanesc, va sfatuim sa adaugati la fiert cateva costite de porc

Ingrediente (4 portii):

    4 costite de porc
    1 morcov mare
    30 ml ulei
    2 cepe
    1/2 telina mica
    150 gr smantana
    1 lingura faina
    1 legatura de patrunjrel
    sare si piper dupa gust

Pentru servit:

    zeama de lamaie

Pentru perisoare:

    250 gr carne tocata (amestec vita-porc)
    1/2 ceapa
    1 lingura orez
    1 ou
    1 lingurita gris
    2 fire de patrunjel
    sare
    piper

Mod de preparare:

Costitele se pun la fiert in 1,800 ml apa rece. Se fierb, la foc mediu, cu capac, pentru 40 min. 

Zarzavatul se da pe razatoare si se caleste in ulei, pana se inmoaie. Adaugam zarzavatul calit in supa si se mai lasa la fiert, cca 20 minute (pana sunt fierte).

Citeste continuarea aici.



Citește și:

Pete roșii pe picioare – cauze și management

Cum sa faci invartita cu mere cretesti - reteta de la bunica

Ce făcea Mihaela, partenera lui Silviu Prigoană, în timp ce el se stingea din viață

Băieții Adrianei Bahmuțeanu ar fi fost luați de Protecția Copilului, la o săptămână de la moartea lui Silviu Prigoană. Eduard și Maximus, scoși din casa tatălui lor în urmă cu câteva ore?

VIDEO Ce a surprins Igor Cuciuc la mormântul fiicei sale: "Puișorul nostru"

Mesajul postat de Adriana Bahmuțeanu, cu doar o zi înainte de moartea lui Silviu Prigoană: „Dacă ceva îți face rău...”

Ce decizie au luat Culiță Sterp și Daniela Iliescu după ce s-au cununat! Artistul a făcut marele anunț: „În curând...”

"Nu vorbește, nu știu dacă aude sau vede" Viața lui Răducu s-a schimbat radical, după ce a fost implicat într-un accident. Tânărul de 18 ani a fost lovit în plin de o mașină