Daca ti-e pofta de un desert delicios, trebuie sa stii ca aceasta placinta cu dovleac se face rapid.
Ingrediente
1 dovleac mediu, 1 pachet mare foietaj, 300 g zahar, 1 plic zahar vanilat, scortisoara.
Mod de preparare
Se taie un dovleac mediu si se toaca la robot sau se da pe razatoare. Se amesteca bine cu zahar si scortisoara dupa gust. Intr-o tava de 25 cm x 40 cm, se asaza prima foaie.
Peste aceasta se asaza uniform toata compozitia de dovleac indulcit si aromat cu scortisoara, apoi se pune si a doua foaie deasupra. Se poate pune un plic de zahar vanilat presarat peste ultima foaie de foietaj, inainte sa se dea la cuptor. Se incalzeste cuptorul si se lasa placinta sa se coaca, la foc mediu, aproximativ 40 de minute, pana se rumeneste deasupra.
Sursa
Ingrediente
1 dovleac mediu, 1 pachet mare foietaj, 300 g zahar, 1 plic zahar vanilat, scortisoara.
Mod de preparare Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro
Se taie un dovleac mediu si se toaca la robot sau se da pe razatoare. Se amesteca bine cu zahar si scortisoara dupa gust. Intr-o tava de 25 cm x 40 cm, se asaza prima foaie. Peste aceasta se asaza uniform toata compozitia de dovleac indulcit si aromat cu scortisoara, apoi se pune si a doua foaie deasupra.
Se poate pune un plic de zahar vanilat presarat peste ultima foaie de foietaj, inainte sa se dea la cuptor. Se incalzeste cuptorul si se lasa placinta sa se coaca, la foc mediu, aproximativ 40 de minute, pana se rumeneste deasupra.
Sursa