Iata o reteta de fasole cu legume, bine condimentata, servita cu carnati deliciosi de casa romanesti.
Ingrediente:
500 gr de fasole
o ceapa
ardei grasi colorati
un morcov
suc de rosii
ulei
piper
boia
cimbru uscat
sare
patrunjel verde
un varf de cutit de bicarbonat
Ca sa va reuseasca reteta, tineti fasolea in apa peste noapte. De asemenea, este recomandati sa o fierbeti in trei ape, primele doua cate 15 minute. Apoi, preparati mancarica dupa reteta stiuta de voi, adaugand aproape la final carnatii taiati in bucati. Fierbeti mancarica inca 15 minute, cat sa se incropeze gustul de carnati.
Sursa
Ingrediente:
500 gr de fasole
o ceapa
ardei grasi colorati
un morcov
suc de rosii
ulei
piper
boia
cimbru uscat
sare
500 gr. carnati de casa
patrunjel verde
un varf de cutit de bicarbonat
Ca sa va reuseasca reteta, tineti fasolea in apa peste noapte.
De asemenea, este recomandati sa o fierbeti in trei ape, primele doua cate 15 minute. Apoi, preparati mancarica dupa reteta stiuta de voi, adaugand aproape la final carnatii taiati in bucati. Fierbeti mancarica inca 15 minute, cat sa se incropeze gustul de carnati.
Sursa
Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro