Asa se prepara cel mai bun si rapid mujdei de usturoi. Mereu ai facut gresit acest procedeu.
Greseala pe care o fac tot mai multe gospodine e ca nu il lasa cateva minute in frigider si uita sa adauge la urma un strop de apa minerala.
Ingrediente:
O capatana de usturoi
2 lingurite de ulei
2 linguri de maioneza
3-4 linguri de smantana
marar si patrunjel uscat
lamaie
apa minerala
Mod de preparare:
Incepem cu usturoiul pe care il pisam si adaugam cele 2 lingurite de ulei peste el. Se mixeaza pana se formeaza o pasta. Amestecam, apoi adaugam maioneza si smantana. Ideea este intotdeauna sa punem de 2x mai mult smantana decat punem maioneza ca sa mai anuleze din gustul ei. La sfarsitul cremei, taiam lamaia in doua si doar jumatate din ea stoarcem in mujdei (lamaia anuleaza din gustul maionezei si din consistenta mujdeiului) si adaugam mararul si patrunjelul si apa minerala!
Cel mai bine este sa lasati putin in frigider ca sa se raceasca!