Aseara, in Prime Time, romanii au ales Kanal D si frumoasa poveste de dragoste intre Faruk si Sureyya

Aseara, in Prime Time, romanii au ales Kanal D si frumoasa poveste de dragoste intre Faruk si Sureyya
Aseara, in Prime Time, romanii au ales Kanal D si frumoasa poveste de dragoste intre Faruk si Sureyya

#Serialul “Patria mea esti tu!” ajunge la final saptamana viitoare, iar din 27 noiembrie, “Mireasa din Istanbul” va putea fi urmarit de luni pana vineri, de la ora 20:00

Serialul “Mireasa din Istanbul” difuzat aseara a clasat Kanal D pe locul doi in topul televiziunilor din Romania, atat la nivelul intregii tari, cat si in randul populatiei de la orase. Conform datelor furnizate de Kanatr Media, pe intreaga perioada de difuzare a productiei, o medie de peste un milion de romani (1.285.000) din intreaga tara au urmarit in fiecare minut episodul plin de suspans si intrigi.
Ieri, in intervalul 20:00 – 23:00, Kanal D a inregistrat 7,1 puncte de rating si 15,3% cota de piata, pe targetul National, si 6,4 puncte de rating si 13,7% cota de piata, pe targetul All Urban. In minutul de maxima audienta, atins la ora 20:47, in fata micilor ecrane, la Kannal D urmareau cu sufletul la gura aproape un milion si jumatate (1.488.000)
serialul feonomen “Mireasa din Istanbul”.
Incepand din 27 noiembrie, serialul “Mireasa din Istanbul” va putea fi urmarit de luni pana vineri, de la ora 20:00. Productia “Patria mea esti tu!” ajunge la final saptamana viitoare, ultimele doua episoade vor fi difuzate luni si marti, 20 si 21 noiembrie, de la ora 20:00.


Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Horoscop Minerva: Conjuctia Venus - Jupiter afecteaza toate zodiile. Probleme in cuplu, dar si la job

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies