Asemanarea izbitoare dintre Andra si mama ei

Asemanarea izbitoare dintre Andra si mama ei
Asemanarea izbitoare dintre Andra si mama ei

Andra are o familie numeroasa si unita si isi creste copiii dupa aceleasi valori care i-au fost insuflate ei, in copilarie.

 

Cantareata are o relatie speciala cu mama ei, femeia care i-a fost mereu alaturi, i-a dat cele mai bune sfaturi si a incurajat-o sa-si fructifice talentul.Emilia Mihai este o doamna frumoasa, eleganta si, nu in ultimul rand, posesoarea unui simt al umorului de invidiat, calitati pe care de altfel le-a mostenit si fiica ei, scrie WOWbiz.ro

" Te iubesc enorm! De la tine am invatat ce inseamna o femeie de nota 10: una care rade din tot sufletul, iubeste din toata inima si nu se teme sa faca orice isi propune.

Ca in viata nu e important sa fii perfect, ci cea mai buna versiune a ta, sa te iubesti asa cum esti. Multumesc, mama, ca imi arati asta in fiecare zi", este mesajul pe care Andra l-a scris in dreptul unei poze cu mama ei acum ceva timp.



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Gestul extraordinar pe care l-a facut Andra pentru fanii ei. A urcat pe scena cu piciorul in ghips si a dansat incontinuu

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies