Asemănările dintre Dinu Maxer și mama Magdalenei Chihaia. Cum își descrie vedeta persoanele importante din viața ei: „Inclusiv lucrurile pe care le pun în bucătărie sunt la fel.”

Asemănările dintre Dinu Maxer și mama Magdalenei Chihaia. Cum își descrie vedeta persoanele importante din viața ei: „Inclusiv lucrurile pe care le pun în bucătărie sunt la fel.”
Asemănările dintre Dinu Maxer și mama Magdalenei Chihaia. Cum își descrie vedeta persoanele importante din viața ei: „Inclusiv lucrurile pe care le pun în bucătărie sunt la fel.”

Cum o descrie Magdalena Chihaia pe mama ei și la ce aspecte seamănă cu Dinu Maxer.

Dinu Maxer și Magdalena Chihaia sunt cu un pas mai aproape de a deveni o familie, asta deoarece ea a fost cerută în căsătorie de artist, în timp ce se afla în vacanță, pe o gondolă din Viena. La evenimentul special din viața lor a luat parte inclusiv familia ei, fiind luată prin surprindere.

Asemănările dintre mama Magdalei Chihaia și artist

Citește și: Dinu Maxer a cerut-o în căsătorie pe Magdalena Chihaia! Primele declarații ale partenerei artistului „M-a șocat. Nu am conștientizat.”

Magdalena Chihaia și Dinu Maxer
Magdalena Chihaia și Dinu Maxer[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citește și: Dinu Maxer, mărturisiri despre diferența de vârstă dintre el și Deea. Ce vârstă aveau, în momentul în care au început relația. „A contat faptul că era minoră.”

În cadrul emisiunii Online Story, difuzată pe canalul de YouTube WOWnews, logodnica lui Dinu Maxer a vorbit despre cum a fost evenimentul special pentru ei, dar a făcut și o descriere a mamei sale și la ce anume seamănă

aceasta cu artistul. Chiar dacă este de părere că de cele mai multe ori fetele își aleg parteneri asemănători cu tații lor, logodnicul ei se aseamănă foarte mult cu mama sa și o descrie pe aceasta ca fiind plină de iubire, de dăruire față de toată lumea din jur, responsabilă și atentă la toate lucrurile. Cei doi se aseamănă în toate calitățile enumerate de ea și până și lucrurile din casă sunt puse de amândoi în același fel. 
“Seamănă foarte mult cu mama Dinu. Toată lumea știe că fetele își aleg bărbați care seamănă cu tații. La mine, Dinu seamănă foarte mult cu mama. Pe lângă faptul că la mine mama este supremă, îl iubesc foarte mult pe tata, dar mama e acel om care nu cred că mai există pe această planetă și este de o bunătate și e o iubire, de o dăruire cu totul, încât nu există.
Și nu doar față de mine, față de toată lumea din jurul ei. Iar Dinu seamănă foarte mult cu mama, la cum gândește, la dăruire, la chibzuință, la responsabilitate, la “asta nu ar fi bine să o facem pentru că”… La explicat, la absolut tot, inclusiv lucrurile pe care le pun în bucătărie sunt la fel.”,
a spus Magdalena Chihaia.

Care este relația Magdalenei Chihaia cu fiul lui Dinu Maxer

Magdalena Chihaia și Dinu Maxer
Magdalena Chihaia și Dinu Maxer[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: Medicul acuzat că a amenințat un șofer, în trafic, face primele declarații. "M-am simțit amenințat. Regret enorm" Cum s-a petrecut, de fapt, incidentul- stirilekanald.ro

Dinu Maxer are un fiu din căsătoria anterioară, astfel că aceasta mereu a descris relația cu Andreas ca fiind una foarte bună și plină de emoții.

Magdalena a mărturisit că, la un moment dat, visa să aibă un băiat cu ochi albaștri, astfel că l-a întâlnit pe fiul lui Dinu, iar cu privire la evenimentul special din viața lor, spune că nimic nu s-a schimbat. Cei doi s-au îmbrățișat și sunt la fel ca înainte. “Visam, la un moment dat, să am un băiat cu ochi albaștri, și ei au făcut un băiat cu ochi albaștri.
Ne-am îmbrățișat, a fost emoționant, dar am rămas la fel, nu s-a schimbat nimic, suntem la fel ca înainte.”,
a mai spus logodnica artistului.



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Dinu Maxer, sărbători în spital alături de mama lui. Ce a pățit femeia? „Șocul e mai groaznic decât deznodământul.”

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Ea este tânăra de 25 de ani care a murit după ce a căzut în gol cu liftul: ”Absurd, nu trebuia să fie așa”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii" | Foto

Vaticanul a dezvăluit abia acum adevărul. "Fecioara Maria care plânge" din Trevignano, un fals?


Cookies