Ashlee Simpson a devenit mamă pentru a treia oară

Ashlee Simpson a nascut
Ashlee Simpson a nascut un baietel

Artista a dezvăluit și numele bebelușului. Vedeta este sora mai mică a artistei Jessica Simpson.

Ashlee Simpson și Evan Ross trăiesc cele mai frumoase clipe după ce vedeta a adus pe lume un băiețel. Cei doi sunt în culmea fericirii și au dezvăluit și numele bebelușului.

Sora Jessicăi Simpson a dezvăluit că a devenit mama unui băiețel, pe care îl cheamă Ziggy Blu Ross.

Vedeta a decis să facă anunțul oficial pe Instagram, unde le-a prezentat fanilor copilașul printr-o fotografie emoționantă.

„29.10.2020 Ziggy Blu Ross. Băiatul nostru dulce a venit pe lume! Sunt foarte fericită și ne simțim binecuvântați.”, a scris ea pe contul de Instagram.

Ashlee Simpson a nascut
Ashlee Simpson a nascut un baietel[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Pepe divorțează: „Ne-am asumat această separare! Vom divorța în curând!"

Cum au anunțat Ashlee Simpson și Evan Ross că așteaptă un copil

Ashlee și Evan au anunțat că așteaptă al doilea copil împreună în aprilie, printr-o postare pe rețelele de socializare. „Avem o sarcină și suntem fericiți pentru că o putem împărtăși cu toată lumea.”, a scris Ashlee pe Instagram.

De asemenea, Evan a făcut la momentul respectiv un anunț emoționant pentru fanii săi. „Familia crește. Eu și Ash abia așteptăm să primim noul membru.”,

a scris acesta pe contul său de socializare.

Citeste si: Micheal Angarano și Maya Erksine s-au logodit și vor avea un copil

În noiembrie anul trecut, Ashlee Simpson și Evan Ross au vorbit despre faptul că își doresc mai mulți copii. „Lucrăm la asta. Poate o să fie vești la un moment dat. Nu acum. Încă se întâmplă multe lucruri, dar cu siguranță vrem să mai avem un copil, lucrăm la acest lucru.”,

au spus ei pentru HollywoodLife.

În anul 2014, cei doi au devenit soț și soție, într-o ceremonie din Greenvichm Connecticut. Diana Ross, mama lui Evan a fost cea care a oficializat ceremonia, iar Jessica Simpson a fost domnișoara de onoare. Înainte de Evan Ross, Ashley Simpson a fost căsătorită cu Pete Wentz.



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Micheal Angarano și Maya Erksine s-au logodit și vor avea un copil

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies