Ashley Greene din Twilight este însărcinată. "Abia aștept să împărtășim lumina, dragostea și pasiunea noastră bebelușului nostru”

ashley greene din twilight este insarcinata
Ashley Greene din Twilight este însărcinată. "Abia aștept să împărtășim lumina, dragostea și pasiunea noastră bebelușului nostru”

Ashley Greene este cunoscută datorită rolului interpretat în serialul Twilight. Însă știați că actrița a dezvăluit vestea cea mare acum câteva zile?

Aflați din rândurile următoare mai multe aspecte interesante despre celebra actriță din Twilight, inclusiv importanta veste pe care mulți fani o așteptau din partea acesteia.

 

Cine este Ashley Greene

Ashley Greene, pe numele său întreg Ashley Michelle Greene, s-a născut pe data de 21 februarie, în Florida, Statele Unite ale Americii.

Prin urmare, în prezent, are frumoasa vârstă de 35 de ani. Vedeta a copilărit în Middleburg și Jacksonville, urmând studiile la Școala Creștină Universitară, înainte de a se transfera la Liceul Wolfson.

Cu toate că aceasta și-a dorit să urmeze o carieră în modelling, nu a putut realiza acest lucru, din cauza înălțimii pe care o avea la acea vreme (1.65 cm), fiindu-i recomandat să se axeze mai mult pe reclame.

Însă lucrurile s-au schimbat, odată ce Ashley Greene a terminat cursurile și a realizat că preferă mai mult actoria decât modellingul. La vârsta de 17 ani, Ashley Greene s-a mutat în Los Angeles, pentru a urma o carieră în actorie.

Pentru început, Ashley Greene a fost invitată în mai multe emisiuni celebre din Statele Unite ale Americii. Însă debutul său a venit odată cu șansa de a fi selectată pentru rolul lui Alice Cullen din Twilight.

Rol pe care aceasta l-a interpretat și în alte filme ale seriei: The Twilight Saga: New Moon, în 2009 și The Twilight Saga: Eclipse, în 2010. Aceasta urmează să apară și în multe alte filme care se produc în acest moment.

cine este ashley greene

Citeste si: Michael Sheen și Anna Lundberg vor deveni părinți pentru a doua oară: „Iată mica noastră lumină”

 

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Cine este iubitul lui Ashley Greene

Iubitul lui Ashley Greene, în prezent chiar soțul acesteia, este nimeni altul decât Paul Khoury. Acesta s-a născut pe data de 6 septembrie, în Australia. Prin urmare, în prezent, are frumoasa vârstă de 33 de ani.

Paul Khoury s-a mutat din Australia în Nouă Zeelandă, acolo unde a făcut și liceul.

Debutul personalității TV a fost tot în actorie, atunci când a fost ales pentru a interpreta un rol într-un show TV foarte popular,  Blue Heesters. Paul Khoury  a câștigat premiul anului în cadrul „ Cleo Bachelor ”, în anul 2022. Acesta s-a reorientat și a ajuns să fie prezentator în cadrul competiției „ Miss World Australian ”, pentru sezonul șapte, de asemenea, a fost prezentator și în cadrul unor seriale TV internaționale,

denumite „ Ghidul spre Italia al iubitorilor de cafea ” și în multe alte show-uri TV.

cine este iubitul lui ashley greene

Citeste si: Soția lui Kellan Lutz a născut! Primele imagini cu fetița actorului din Twilight

 

Ashley Greene este însărcinată

Ashley Greene și Paul Khoury s-au cunoscut în luna septembrie a anului 2013, atunci când au și început să formeze un cuplu.

Însă în luna august a anului 2018, aceștia au făcut cel mai important pas al vieții lor și au decis să se căsătorească. Nunta a fost una destul de privată, departe de ochii curioșilor, care a avut loc în California. Aceștia formează în prezent o relație frumoasă de iubire care s-a dovedit a fi una foarte stabilă și dorită de amândoi, lucru ce reiese și din postările acestora pe rețelele de socializare.

Cu toate că la un moment dat, Ashley Greene și Paul Khoury au declarat că nu plănuiesc să aibă un copil în viitorul apropiat, vestea a surprins pe toată lumea, în urmă cu câteva zile. Atât Ashley Greene, cât și Paul Khoury au postat pe paginile lor de Instagram, fotografii în care apar împreună, mai îndrăgostiți ca niciodată! Dar asta nu este tot. În fotografii, Ashley Greene ține în mână o ecografie a bebelușului, semn că cei doi vor deveni părinți.

Te iubesc mai mult decât am iubit vreodată ceva și, într-un fel, inima mea continuă să se extindă pentru a te iubi și mai mult. Abia aștept să împărtășim lumina, dragostea și pasiunea noastră bebelușului nostru ”, a scris vedeta pe Instagram.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

ashley greene este insarcinata

Citeste si: Tudor (Fly Project) va fi nasul starului hollywoodian din Twilight

 

Ashley Greene a jucat în filmul Twilight

Ashley Greene este cunoscută cel mai bine, datorită rolului pe care aceasta l-a interpretat în serialul Twilight. Vedeta a jucat rolul unui vampir, sub numele de Alice Cullen. Twilight s-a lansat în anul 2008 și a reprezentat cel mai bine vândut serial de la acea vreme, fiind un succes absolut și devenind chiar un fenomen global.

Ashley Greene a jucat același rol și în continuarea serialului din anul 2009, The Twilight Saga: New Moon, fiind al treilea film cu cele mai mari încasări, dar și în serialul din 2010, The Twilight Saga: Eclipse. Actrița Ashley Greene și-a reluat rolul odată cu apariția serialului The Twilight Saga: Breaking Dawn (partea a doua), lansat în anul 2012.

ashley greene a jucat in filmul twilight

Citeste si: Kristen Stewart o interpreteaza pe Coco Chanel intr-un scurtmetraj regizat de Karl Lagerfeld



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Kellan Lutz și soția sa vor deveni părinți, după ce au pierdut un copil

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies