Ashley James e gravidă! Vedeta și iubitul său, Tom Andrews, vor deveni părinți pentru prima data!

ashley-james-e-gravida
ashley-james-e-gravida

Ashley James e gravidă! Vedeta a anunțat cu doar câteva zile în urmă că, alături de Tom Andrews, iubitul său, va deveni mămică pentru prima data!

Ashley James e gravidă! Deși e împreună cu Tom Andrews de doar nouă luni, vedeta a anunțat zilele trecute că este extrem de bucuroasă, fiind însărcinată pentru prima dată. Putem spune că este împlinită pe toate planurile: nu doar că este fost concurent al emisiunii „Made in Chelsea”, care a înregistrat un imens succes în Regatul Unit, dar este și un DJ cunoscut în toată lumea! Mai mult decât atât, Ashley James îi invață pe oameni cum să se iubească și cum să aibă puterea de a depăși orice obstacol!

Citeste si: Simona Gherghe, gravidă pentru a treia oară?! „Apelez la fertilizare in vitro...”

ashley-james-e-gravida
ashley-james-e-gravida

Mai mult decât atât, vestea că va deveni mămică a luat prin surprindere și a bucurat, deopotrivă, pe toată lumea, mai ales că artista a mărturisit că este introvertită și că i-a fost greu să găsească un bărbat cu care să se înțeleagă și să își ofere ajutor reciproc.

Ashley James e gravidă! Marele anunț a fost făcut pe Instagram, iar internauții au fost extaziați!

Cu doar câteva zile în urmă, pe 19 iulie a.c., mai precis, Ashley James a dezvăluit faptul că este însărcinată, urmând să devină mămică pentru prima data. „Sunt mai mult decât entuziasmată și emoționată să împărtășesc cu voi într-un final veștile bune, mai ales că sunt ca o carte deschisă care detestă să păstreze secrete,” a

transmis faimosul DJ.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Modelul Gigi Hadid, primele imagini cu burtica de gravidă! „Am făcut o mulțime de fotografii burticii și le-am trimis prietenilor, familiei.”

ashley-james-e-gravida
ashley-james-e-gravida

Blondina va aduce pe lume primul său copil în ianuarie și a explicat că este destul de emoționată, mai ales că nu a simțit că este o femeiue înclinată către a deveni mamă.

„Din momentul în care am aflat, am simțit că așa trebuia să fie,” a continuat Ashley James.

„A fost o schimbare la 180 de grade pentru mine. Nu am fost înclinată către a deveni mama niciodată, iar când prietenii mei îmi povesteau că au întâlnit pe cineva cu care vor să se așeze la casa lor și să aibă copii, eu nu rezonam, nu am simțit așa ceva niciodată.

Cred că am fost o persoană libertină,” a mai adăugat vedeta.

Citește și: Zodia care minte cel mai mult. Află care nativ este maestru al manipulării- kanald.ro

Citește și: Atenție! Cum va fi vremea în decembrie 2024, ianuarie și februarie 2025- stirilekanald.ro

ashley-james-e-gravida
ashley-james-e-gravida

La capitolul numelor pe care copilul lor le-ar putea avea, DJ-ul a explicat că are preferințe mai… exotice, în timp ce iubitul său preferă variantele clasice: „Mie îmi plac numele neobișnuite, mai hippy.

Poate chiar genul de nume pe care superstarurile le dau copiilor lor. Oamenii nu înțeleg iar Tommy, (n. red.- iubitul lui Ashley James) nu e de aceeași părere cu mine,” a încheiat vedeta.

Citeste si: Nicki Minaj este însărcinată pentru prima dată! Imagini de senzaţie!



Citește și:

Ghid de stil: outfituri inspirate din moda anilor ’90

Tratamentul care l-a salvat pe soțul Andreei Esca! S-a aflat abia acum

”Trădătoarea” tenisului românesc e mai FIERBINTE ca vara! Imaginile au scăpat pe internet FOTO

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Ionel Ganea, fostul atacant al naționalei României, cercetat de polițiști după ce a bătut un vecin. Motivul scandalului

Lidia Buble, cea mai sexy apariție după despărțirea de Răzvan Simion! A întors toate privirile

Gagea, pus la zid de Alexandra după schimbul de replici cu Julia. Ce a avut bruneta să-i reproșeze: „Poți, te rog, pe viitor să...”

Orașul din România care i-a impresionat pe britanici! „Mica Vienă” i-a cucerit pe străini cu prețurile mici și peisajele de basm


Cookies