Asiana Peng este în doliu: „Vei fi mereu în inima mea”

Asiana Peng
Asiana Peng si-a pierdut bunicul

Fosta concurentă de la Survivor România trece prin cele mai grele momente. Tânăra a rămas fără o persoană importantă din viața sa.

Tragedie pentru una dintre fostele concurente de la SUrvivor. Asiana Peng a primit o veste cumplită, în urmă cu puțin timp.

Bunicul fostei concurente s-a stins din viață, iar tânăra a făcut anunțul trist pe contul său de socializare:

„Drum lin spre cer, Bunu! Nu există adio, oriunde te vei afla, vei fi în inima mea”, a transmis Asiana pe Instagram.

Citeste si: Despărțire șoc după Survivor România! Asiana Peng a renunțat la iubitul student la Medicină! EXCLUSIV

 

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Asiana Peng
Asiana Peng este in doliu, si-a pierdut bunicul[Sursa foto: Instagram]

La scurt timp după ce a făcut acest anunț, Asiana a postat un alt mesaj important:

„Încetează să mai aștepți să vină ziua de vineri, vara, omul perfect sau momentu potrivit, în timp ce tu aștepți, viața trece pe lângă tine, nu mai aștepta, momentul este acum”.

Citeste si: Poveste de dragoste șoc! O super vedetă de la Exatlon s-a cuplat cu o faimoasă de la Survivor! Totul după ce s-a despărțit de iubita celebră! Avem primele declarații

Asiana Peng s-a despărțit de iubitul său

În luna iunie, Asiana Peng s-a despărțit de iubitul său, care a susținut-o pe tot parcursul competiției Survivor.

La una dintre probele de comunicare, Alex a putut vorbi cu Asiana Peng și i-a spus cât de mult o adoră și abia aștepta clipa să o revadă.

 

”Te iubesc enorm, ești viața mea. Sunt atât de emoționat că pot să vorbesc acum cu tine, după trei luni în care te-am văzut doar la televizor, încât, nu pot să redau în cuvinte.

Nici când am intrat la facultate, nu am fost atât de fericit! Îți spun sincer că am avut o premoniție că vom putea legătura. Aseară, te-am visat, erai departe, dar îmi spuneai că ești bine, că te gândești la mine și că eu sunt cel care contez pentru tine. M-am trezit cu zâmbetul pe buze și m-ai convins de iubirea noastră”, i-a spus Alex la telefon, prin videocall, moment în care micuța gimnastă a început să plângă.

Din păcate, povestea s-a terminat la scurt timp, iar Asiana s-a cuplat cu fratele lui Alex Nedelcu.



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Carmen Harra face anunțul devastator: ”Este doar începutul..."

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies