Asociatia Suporterilor Fenerbahçe, o celebrare a succesului si prieteniei

Asociatia Suporterilor Fenerbahçe, o celebrare a succesului si prieteniei
Asociatia Suporterilor Fenerbahçe, o celebrare a succesului si prieteniei

Asociatia Suporterilor Fenerbahçe, o celebrare a succesului si prieteniei

In acest weekend, a avut loc aniversarea celor 18 de ani de la infiintarea Asociatieia Suporterilor Fenerbahçe, cunoscuta echipa de fotbal a Turciei.  A fost o celebrare a prieteniei si a pasiunii pentru fotbal, iar invitati au fost suporteri ai echipei Fenerbahçe, vedete, numeroase personalitati de business. Evenimentul prestigios a fost onorat de prezenta Ambasadorului Republicii Turcia la Bucuresti, Excelenta Sa Füsun Aramaz.

  Vedetele Kanal D Cosmin Cernat, Victor Slav si Cristina Mihaela Dorobantu au fost, de asemenea, prezenti la eveniment, au primit tricourile echipei Fenerbahçe, cu semnaturile membrilor acesteia, si s-au bucurat de o atmosfera relaxata, impartasind din experientele din

lumea fotbalului. 

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

 „ Tatal meu, care a jucat fotbal,  imi spunea ca as fi putut ajunge un fotbalist talentat.  Este o onoare pentru mine sa primesc acest tricou ”, a spus Cosmin Cernat.

„< Imi place  dansul>, dar imi place si fotbalul, jucam si eu cand eram mica <patratica> (n.r.

varianta de fotbal, se joaca pe un perimetru foarte restrans), chiar stiam sa lovesc mingea asa cum trebuie”,  a rememorat Cristina Mihaela din experientele ei cu balonul rotund.

Victor Slav a povestit, la randul lui, ca a jucat fotbal in copilarie si ca aceasta pasiune e impartasita si de tatal lui.  „ Tata e pasionat de fotbal, avem dialoguri foarte interesante cu el pe aceasta tema.

Sunt foarte bucuros si mandru sa port acest tricou al  unei echipe legendare: Fenerbahçe ”, a adaugat prezentatorul show-ului „Imi place dansul”.



Citește și:

Fructe care te ajută să slăbești + fructe care îngrașă!

Gina Bradea, mesaj pentru urmăritorii care au judecat-o în momentul în care a fost în spital. “E cumplit ceea ce mi s-a întâmplat. Nu doresc să ajungeți pe patul unui spital.”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Mesajul postat de Doinița Oancea în ziua în care Lora și Ionuț Ghenu au devenit oficial soț și soție: „Să nu vă puneți măști și filtre”

Alin Oprea a rupt tacerea la "Follow us" si a spus cati bani trimitea lunar la Londra fostei sale sotii, Larisa Uta: "Facand un calcul in aceasta perioada, media a fost de peste 4200 euro pe luna"

Halit Özgür Sari, protagonistul noului serial turcesc „Inimă rebelă”, pasiune nebănuită! Iată cu ce se ocupă celebrul actor când nu este pe platourile de filmare

Ultimul mesaj lăsat de secretara-șefă de la Universitatea de Medicină din București, găsită fără viață în lacul Pantelimon


Cookies