Aspecte generale pentru anul 2020. Astrologul Roxana Lușneac Cioriceanu avertizează: “Vor avea de suferit oamenii superficiali"

Aspecte generale pentru anul 2020. Astrologul Roxana Lușneac Cioriceanu avertizează: “Vor avea de suferit oamenii superficiali
Aspecte generale pentru anul 2020. Astrologul Roxana Lușneac Cioriceanu avertizează: “Vor avea de suferit oamenii superficiali"

Aspecte generale pentru anul 2020. Astrologul Roxana Lușneac Cioriceanu avertizează: “Vor avea de suferit oamenii superficiali"

Astrologul Roxana Lușneac Cioriceanu a întocmit aspectele generale ale anului 2020. Va fi un an al încercărilor grele, penultimul din cei 7 ani importanți care produc schimbări majore în noi și în viața noastră, până în 2021.

Aspecte generale pentru anul 2020 sunt îngrijorătoare. Dacă vă uitați la nivel mondial, veți sesiza că și în Japonia și America, la fel ca la noi, oamenii s-au închis în ei.

Oamenii nu mai comunică, nu mai vorbesc și se abandonează în tehnologie, uită de sufletul lor și să-și hrănească partea spirituală.

Din pacate, în 2020 toate acestea se vor întoarce împotriva noastră și vor aduce manifestări violente în viața și comportamentul nostru. Se vor înregistra și mai multe cazuri de depresie, tulburări psihice, anxietăți, atacuri de panică, boli și haos.

Scăparea stă tot în noi, la fel și resursele de adaptare și supraviețuire.

Dacă vom fi atenți la calea noastră, la drumul ales, păstrându-ne echilibrul și sufletul până la urmă va fi bine. Ca de fiecare dată, astrele ne vor da opțiuni, variante de alegere. Așa că, sfatul meu este să fiți de partea lor, ascultați-le și acordați-le atenție, iar această atitudine vă va ajuta să traversați periodele negative de peste an.

Perioade grele ale lui 2020

• Ianuarie, februarie, martie,

• Un Jupiter retrograd din luna 14 mai până pe 13 septembrie,

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

• Un Saturn retrograd, din 10 mai până pe 28 septembrie,

• Un Venus retrograd din 13 mai până pe 25 iunie,

• Un Mercur retrograd, care chiar dacă retrogradează de 3-4 ori pe an va avea momentul său de vârf în 2020.

Cea mai importantă retrogradare a lui Mercur va avea loc din 17 iunie până pe 12 iulie, într-un semn de aer, în Gemeni. Acest aspect poate să creeze niște lucruri care să explodeze, la propriu, care să ia o turnură la nivel național și internațional.

Citeste si: Horoscop Cassandra 4- 10 noiembrie 2019. Trei zodii își schimbă viața la 180 de grade

Aspecte generale pentru anul 2020! Le va fi greu acelor persoane materiale, care trăiesc în realitatea lor și nu sunt ancorate în realitatea lumii

Anul 2020 este penultimul din cei 7 ani importanți, despre care vă vorbeam încă din 2015, ca sunt ani de schimbări majore care se întâmplă până în 2021. Așadar, 2020 va fi un an decisiv din acest ciclu de schimbări. Deși poate nu ar trebui să vă spun atât de direct, vă avertizez că acest an va lovi fix acolo unde ne doare cel mai tare, deoarece va fi ca o trezire la

realitate. Karma acestui an este legată de evoluția spirituală, de regăsirea propriului eu și de lecțiile pe care vom fi puși în situația de a învăța. Și, aveți grijă, nu degeaba se zice că“dacă nu ți-ai învățat lecția, meriți să trăiești experiența încă o data”.

Ca să îi supraviețuim cu bine lui 2020 trebuie să fim luptători, persoane echilibrate dispuse să evolueze și să învețe, să iasă în natură și să petreacă timp alături de cei dragi.

Să aprecieze viața.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Cumva, 2020 va împărți oamenii în două categorii distincte.

Le va fi greu acelor persoane materiale, care trăiesc în realitatea lor și nu sunt ancorate în realitatea lumii, cei care nu pun preț pe părerile celorlalți, traiesc prinși și hipnotizați de telefon, tablete, viața virtuală. Le va fi greu acelor persoane care nu sunt deschise spre lucruri noi, spre schimbare, adaptare.

Citeste si: EXCLUSIV. Horoscop Mariana Cojocaru săptămâna 3- 9 noiembrie 2019. Trei zodii încep săptămâna în lacrimi

Deci, prima categorie este cea a materialiștilor, superficialilor, a celor prinși în lumea tehnologiei care uită de viața reală. Acești vor avea de tras de pe urma lui Jupiter, care este marele înțelept și a Nodului Sud, vor veni cu alte trei planete în conjuncție, chiar la începutul anului, pe harta României. Aspectul este greoi, bulversant.

Nu știu dacă ceva din toate acestea are de-a face cu alegerile din 2019, dar cum ne vor pune la încercare lunile decembrie, 2019, ianuarie, februarie și martie 2020, pot să spun că noi nu am mai trecut de mult prin așa ceva. Vom fi atât de șocați de ceea ce se va întâmpla încât unii oameni își vor pierde speranța și se vor închide în propria bulă.

A doua categorie este cea a oamenilor spirituali, aflați în echilibru, cei care pun preț mai mult pe suflet, pe familie, pe liniștea casei lor, apreciază ce au și își prețuiesc viața fără să pună preț pe avuții și prosperitate. Pentru aceștia, 2020 va fi un an mai puțin dificil. Va fi un an al iluminării, al credinței și al evoluției personale. Acum,ei pot să facă lucruri pe care nu le-au făcut înainte, pot să evolueze cum nu s-au așteptat și viața le va aduce suprize placute.



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Ei sunt geloșii zodiacului, potrivit astrologului Nicoleta Svârlefus! Duc gelozia la nivel de artă

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies