„Asta e altă problemă.” Ce a mărturisit Nelu Vlad, după ce s-a speculat că Delia i-a furat melodia

„Asta e altă problemă.” Ce a mărturisit Nelu Vlad, după ce s-a speculat că Delia i-a furat melodia
„Asta e altă problemă.” Ce a mărturisit Nelu Vlad, după ce s-a speculat că Delia i-a furat melodia

Delia a stârnit o adevărată efervescență în rândul fanilor săi, lunile trecute, după lansarea piesei „Lololo", o reinterpretare a celebrei melodii a lui Nelu Vlad. În momentul debutului piesei, au vehiculat unele zvonuri conform cărora artista ar fi preluat simplu și fără notificare drepturile de autor ale solistului.

Nelu Vlad a clarificat situația și a adus lumină în acest caz, dezvăluind detalii despre relația sa cu Delia și cu artista Lora, care, la un moment dat, a preluat și ea piesa. Cântărețul a abordat zvonul care a circulat intens în ultima perioadă, în care Delia a fost acuzată că nu ar fi cerut acordul pentru a reinterpreta melodia. Cu toate acestea, se pare că lucrurile nu stau deloc așa, deoarece Delia a fost din start foarte corectă și precaută în această situație.

Citește și: „Mi-e dragă fata aceea.” Cum a reacționat Gina Matache, după ce Răzvan Miheț a apărut la nunta lui Smiley alături de Sore

Nelu Vlad, despre zvonurile legate de Delia

Nelu Vlad a confirmat faptul că Delia a respectat toate procedurile legale necesare pentru a interpreta piesa, inclusiv plata drepturilor de autor, în conformitate cu un contract încheiat între ei.

„Controversa a creat-o presa, pentru că nu a fost bine informată. Delia a cerut permisiunea să cânte aceste note, am făcut un contract, și-a achitat drepturile de autor și a cântat-o. Cu Delia a fost o treabă ok, clară, legală”, a declarat cântărețul.

Ce a mărturisit Nelu Vlad, după ce s-a speculat că Delia i-a furat melodia
Ce a mărturisit Nelu Vlad, după ce s-a speculat că Delia i-a furat melodia[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Nelu Vlad, adevărul despre Lora

În schimb, Nelu Vlad a dezvăluit că în cazul Lora, aceasta nu i-a adresat nicio întrebare înainte de a prelua piesa, spre deosebire de Delia, care a fost mai atentă în acest sens.

„Că cineva a făcut fără să-mi spună mie, asta e altă problemă. Lora a făcut fără să mă anunțe și normal că în momentul în care am aflat am recurs lucrul la normal.

Nu a fost nici o discuție!”, a mărturisit artistul.

Ce a mărturisit Nelu Vlad, după ce s-a speculat că Delia i-a furat melodia
Ce a mărturisit Nelu Vlad, după ce s-a speculat că Delia i-a furat melodia[Sursa foto: Facebook]

Citește și: „Nu înțelegem.” Delia, reacție acidă, după ce s-a vehiculat că ea și Lora se află în conflict, din cauza unei piese

 

 

 

 

 



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

„Mi-e dragă fata aceea.” Cum a reacționat Gina Matache, după ce Răzvan Miheț a apărut la nunta lui Smiley alături de Sore

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies