Fiecare dintre ingredientele puternice ale acestui mic dejun are proprietati benefice dovedite stiintific.
Ingrediente:
1 iaurt
1 lingura de pectina de mar (reteta mai jos)
1 lingura de miere
40-50 grame de nuci taiate
O jumatate de lingurita de scortisoara
30 picaturi de propolis
3 linguri de fulgi de ovaz si fructe uscate la alegere (optional)
Timp de preparare: 5 minute
Cum prepari acest mic dejun?
Cu
o noapte inainte, amesteca iaurtul cu pectina de mar si pune preparatul la frigider pentru a-i permite pectinei sa se lege. Poti face acest lucru si dimineata, dar atunci va trebui sa astepti putin pana la dizolvarea completa a pectinei.
A doua zi dimineata, adauga restul ingredientelor si amesteca totul bine.
Lasa amestecul sa se odihneasca putin pentru ca ingredientele sa se lege bine.
Iaurtul trebuie sa aiba temperatura camerei, iar fulgii de ovaz trebuie sa fie dezghetati.
Sursa
Ingrediente:
1 iaurt
1 lingura de pectina de mar (reteta mai jos)
1 lingura de miere
40-50 grame de nuci taiate
O jumatate de lingurita de scortisoara
30 picaturi de propolis
3 linguri de fulgi de ovaz si fructe uscate la alegere (optional)
Timp de preparare: 5 minute
Cum prepari acest mic dejun?
Cu o noapte inainte, amesteca iaurtul cu
pectina de mar si pune preparatul la frigider pentru a-i permite pectinei sa se lege. Poti face acest lucru si dimineata, dar atunci va trebui sa astepti putin pana la dizolvarea completa a pectinei.
A doua zi dimineata, adauga restul ingredientelor si amesteca totul bine.
Lasa amestecul sa se odihneasca putin pentru ca ingredientele sa se lege bine. Iaurtul trebuie sa aiba temperatura camerei, iar fulgii de ovaz trebuie sa fie dezghetati.
Sursa Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro