Asta e horoscopul indian. Uite ce semn zodiacal ai

Asta e horoscopul indian. Uite ce semn zodiacal ai
Asta e horoscopul indian. Uite ce semn zodiacal ai

Zodiacul indian este un zodiac impartit in 36 de perioade, a cate aproximativ zece zile fiecare. Fiecare decada poate fi pusa in corespondenta cu o zodie europeana.

Zodia Toporisca- 21- 31 martie

Nativul zodiei Toporisca din zodiacul indian are o fire energica si sociabila si este harnic, perseverent si increzator in propriile forte. Are tendinta de a deveni intolerant, rigid. Pe plan sentimental, nativul din zodia Toporisca se dovedeste foarte tandru.

Zodia Apa- 10- 19 februarie

Nativul zodiei Apa din zodiacul indian este deosebit de orgolios, incapatanat si perseverent.

Nu e bine sa-i stai in cale cand devine irascibil. Nativul din zodia Apa este un prieten devotat si saritor, dar, din pacate, nu prea suporta sa fie contrazis.

Zodia Arcas- 11- 20 ianuarie

Nativul zodiei Arcas din zodiacul indian este un visator si traieste intr-o lume a lui. Este introvertit si evita anturajele zgomotoase, preferand solitudinea si linistea. Pe plan profesional, nativul din zodia Arcas este adesea lipsit de simt practic, dar poate fi deosebit de inventiv, datorita imaginatiei sale bogate.


Zodia Balanta- 24 sep- 3 octombrie

Nativul zodiei Balanta din zodiacul indian are un deosebit simt al dreptatii. Pentru el, moralitatea este pe primul plan. Fiecare cuvant si fiecare gest sunt indelung chibzuite, cu grija de a nu jigni pe nimeni, de a nu face nimic incorect fata de cei din jur. Este incapatanat din fire si nu poate fi abatut de la calea pe care a ales sa o urmeze, este imun la argumente si nu cedeaza amenintarilor cu forta.


Zodia Birjar- 11- 20 aprilie

Nativul zodiei Birjar din zodiacul indian are o fire voluntara si o fire cercetatoare. Sare usor de la o idee la alta, isi schimba meseria frecvent, este destul de inconsecvent in opinii si atitudini, ii plac inceputurile.

Zodia Caine- 22 august- 1 septembrie

Nativul zodiei Caine din zodiacul indian este in primul rand curajos si cinstit, calitati cu care castiga repede increderea si admiratia celorlalti.
Generos, chiar altruist, nu ezita sa ii ajute dezinteresat pe cei aflati in suferinta. Nativul din zodia Caine este un partener de afaceri pe care te poti baza, dar are un al saselea simt cu care „miroase” orice incercare de inselatorie.

Zodia Caleasca- 31 ianuarie- 9 februarie

Nativul zodiei Caleasca din zodiacul indian este o persoana extrem de activa, mereu in miscare, mereu in cautare de experiente noi.
Este curajos si ii place sa fie deschizator de drumuri. Nu este foarte cumpatat, ci adesea merge pe principiul „totul sau nimic”. Pe plan profesional, nativul din zodia Caleasca nu este deloc un executant docil si constiincios, dar poate fi un excelent explorator sau inventator.

Zodia Capra- 1- 10 mai

Nativul zodiei Capra din zodiacul indian este un optimist convins si, de regula, este o persoana energica si temperamentala.
Este foarte inteligent, dar uneori entuziasmul si nerabdarea il fac sa se avante in prea multe activitati simultan, dintre care multe raman nefinalizate. il prinde foarte bine rolul de deschizator de drumuri. in viata sentimentala, nativul din zodia Capra nu este deloc grabit.

Zodia Corabie- 2- 10 martie

Nativul zodiei Corabie din zodiacul indian are o statura impozanta si o fire destul de greu de patruns.
in general, evita sa se implice emotional, iar atunci cand interesele sale o cer, nu are scrupule. Nativul din zodia Corabie poate fi un om de afaceri prosper, fiind necrutator.

Zodia Delfin- 24 octombrie- 2 noiembrie

Nativul zodiei Delfin din zodiacul indian este o persoana foarte activa si hotarata. Oricat de mari ar fi riscurile unei actiuni, el nu va ezita sa si le asume, pentru ca ii plac tocmai senzatiile tari pe care le traieste pe muchie de cutit. Este foarte pasional, dar destul de inconstant.

Zodia Diamant- 11- 20 iunie

Nativul zodiei Diamant din zodiacul indian este stralucitor in societate si suficient de orgolios incat sa considere ca i se cuvine admiratia neconditionata a celor din jur. Cu toata siguranta de sine pe care o afiseaza, este foarte sensibil la complimente si maguliri. Tocmai acesta este punctul slab de care unii pot profita pentru a-l manipula. Desi este o persoana inteligenta, nativul din zodia Diamant are tendinta de a fi superficial si nu prea constiincios.

Zodia Elefant- 11- 20 mai

Nativul zodiei Elefant din zodiacul indian este o persoana linistita si asezata, rabdatoare si perseverenta. Oricate dificultati ar intampina, reuseste intotdeauna sa-si atinga scopurile. Nativul din zodia Elefant tine foarte mult sa aiba o profesie care sa-i faca placere. Nu il intereseaza posturi de conducere, dar poate fi un angajat constiincios si foarte eficient.

Zodia Fecioara- 24 august- 2 septembrie

Nativul zodiei Fecioara din zodiacul indian este foarte exigent din fire, mereu nemultumit de sine. Aceeasi exigenta o manifesta si fata de cei din jur, care nu ii inghit foarte usor spiritul critic. Pe plan profesional, nativul din zodia Fecioara ajunge de obicei la cel mai inalt nivel de cunostinte. Exceleaza in cultura si are o logica imbatabila. in familie si in cercul de prieteni, nativul din zodia Fecioara este mult mai intelegator, bland, chiar timid.

Zodia Fir- 21- 31 mai

Nativul zodiei Fir din zodiacul indian este dotat cu un farmec deosebit, cu care ii cucereste imediat pe cei din jur. Mai mult decat atat, este un maestru al cuvintelor. Este o persoana serioasa si constiincioasa, pe care te poti baza intr-un parteneriat.

Zodia Foc- 21- 30 aprilie

Nativul zodiei Foc din zodiacul indian are o fire sensibila si apreciaza arta si frumosul. Are el insusi veleitati artistice si un deosebit simt al umorului. Nativul din zodia Foc este sentimental si romantic. Fidel in dragoste, poate fi un partener de nadejde.

Zodia Funie- 22- 31 decembrie

Nativul zodiei Funie din zodiacul indian este o fire puternica si generoasa. Este inteligent si abil si gaseste intotdeauna solutii la problemele sale si ale celor din jur, pe care nu ezita sa ii ajute. Nativul din zodia Funie este un prieten de nadejde si un partener de viata pe care te poti baza. Este statornic si familist convins.

Zodia Leu- 13- 22 noiembrie

Nativul zodiei Leu din zodiacul indian este puternic si de neinduplecat. isi cauta mereu un adversar pe masura si stie sa se lupte corect, dar fara indurare. Nu este omul potrivit pentru activitati de rutina. in viata particulara, nativul din zodia Leu poate fi o persoana dificila si incomoda. Este capricios si ii place sa ii ironizeze pe cei din jur.

Zodia Lotus- 1- 10 ianuarie

Nativul zodiei Lotus din zodiacul indian este o fire optimista si reuseste intotdeauna sa se faca agreat de cei din jur. in plus, stie sa fie generos si sa sara in ajutorul celor aflati in dificultate. Datorita felului sau de a fi, nativul din zodia Lotus este simpatizat de toti si uneori este chiar favorizat in afaceri sau pe plan profesional.

Zodia Maimuta- 14- 21 octombrie

Nativul zodiei Maimuta din zodiacul indian are o minte agera si combinativa. ii place sa urzeasca in taina planuri complexe, pe care apoi le pune in practica la fel de discret. Pe plan sentimental, nativul din zodia Maimuta este inconstant si superficial. Uneori ajunge sa aiba o reputatie proasta, de care, insa, nu se sinchiseste.

Zodia Metal- 13- 21 decembrie

Nativul zodiei Metal din zodiacul indian este dur si rece, exact ca elementul care patroneaza zodia. Este, insa, o persoana foarte inteligenta, care stie sa fie sociabila, temperandu-si duritatea. in viata personala, nativul din zodia Metal se arata mult mai flexibil si intelegator, dar va lua intotdeuna decizii rationale, bazandu-se pe o logica imposibil de combatut.

Zodia Pana- 3- 12 septembrie

Nativul zodiei Pana din zodiacul indian stapaneste mestesugul cuvintelor. Vorbeste si scrie cu mult farmec si stie sa fie foarte convingator. Poate face o cariera stralucita ca orator sau scriitor si chiar isi doreste sa ajunga o personalitate vestita. Nu este exclusa o cariera politica, in care carisma sa il poate ajuta enorm. in viata particulara, nativul din zodia Pana are tendinta sa devina cabotin si lipsit de modestie.

Zodia Perla- 20 februarie- 1 martie

Nativul zodiei Perla din zodiacul indian este o fire sensibila sub o aparenta de duritate. Are mare nevoie de tandrete si ocrotire, dar, stiindu-se vulnerabil, isi construieste o imagine de om puternic, sigur pe sine. Nativul din zodia Perla este un bun prieten, bland si intelegator. Este genul care asculta cu rabdare confesiunile prietenilor si le ofera sfaturi intelepte. Pe plan sentimental este un tovaras de viata ideal: sensibil, romantic, tandru.

Zodia Pheonix- 1- 10 iunie

Nativul zodiei Phoenix din zodiacul indian om de caracter, care nu abuzeaza de bunavointa celorlalti ci, dimpotriva, se arata atent si intelegator. in relatiile sentimentale, nativul din zodia Phoenix mizeaza pe intelegere reciproca, tandrete si sinceritate. isi doreste un partener bland si tandru ca el, cu care sa traiasca in armonie.

Zodia Pustnic- 23 noiembrie- 2 decembrie

Nativul zodiei Pustnic din zodiacul indian are o personalitate puternica. Datorita firii sale rebele, ajunge adesea sa se izoleze. Are o inteligenta ascutita si o deosebita sete de cunoastere.Viata particulara a nativului din zodia Pustnic are toate sansele sa fie foarte saraca. Nativul Pustnic se dedica muncii si nu este atras de viata de familie.

Zodia Randunica- 13- 23 septembrie

Nativul zodiei Randunica din zodiacul indian nu isi doreste decat o viata linistita, fara aventuri si surprize. Este o persoana ordonata, riguroasa si calma. Nu are aspiratii deosebite pe plan profesional. Poate fi un angajat constiincios si disciplinat. Cel mai bine se simte in familie si in cercul de prieteni, unde se dovedeste afectuos, vesel, simpatic tuturor.

Zodia sarpe- 1- 10 iulie

Nativul zodiei sarpe din zodiacul indian se ghideaza in viata dupa dictonul „traieste clipa”. Este o fire impulsiva si extremista. Nu se gandeste la consecintele faptelor sale si nu invata din experienta. Nativul din zodia sarpe este un partener foarte incomod si imprevizibil.

Zodia Scoica- 3- 12 decembrie

Nativul zodiei Scoica din zodiacul indian este o persoana retrasa si demna, ce radiaza intelepciune. Are capacitatea de a trage invataminte din tot ce traieste, dar si din experienta altora. stie sa asculte si reuseste sa dea sfaturi intelepte, dar are grija sa nu dezvaluie nimic despre sine. in familie si in cercul de prieteni, nativul din zodia Scoica este un companion placut, linistit, intelegator si impaciuitor.

Zodia testoasa- 11- 21 iulie

Nativul zodiei testoasa din zodiacul indian este timid si are o fire sensibila. Ori de cate ori crede ca este in pericol, se retrage in carapacea sa, din care va iesi cu greu, doar cand se va simti in siguranta. Adesea devine dependent de alta persoana, pe a carei protectie se bazeaza. Pe plan profesional, nativul din zodia testoasa este constiincios si meticulos.

Zodia Turn- 3- 12 noiembrie

Nativul zodiei Turn din zodiacul indian este o persoana linistita, amabila si politicoasa. De asemenea, se bucura de o deosebita sensibilitate artistica si are gusturi rafinate. in familie si in cercul de prieteni, nativul din zodia Turn este o persoana placuta si atasanta, dar, la randul sau, se ataseaza de ceilalti pana la a deveni posesiv.

Zodia Uliu- 4- 13 octombrie

Nativul zodiei Uliu din zodiacul indian este o persoana detasata, care, la fel ca pasarea al carei nume il poarta zodia, planeaza la mare altitudine deasupra tuturor, ceea ce ii asigura o vedere de ansamblu asupra tuturor lucrurilor si o mai mare obiectivitate. in viata particulara, nativul din zodia Uliu urmareste sa aiba un trai bun, lipsit de griji si isi alege partenerul de viata si prietenii in functie de masura in care ii pot fi de ajutor pentru a-si atinge scopul.

Zodia Urs- 13- 23 august

Nativul zodiei Urs din zodiacul indian este prietenos si generos, gata sa le dea prietenilor si camasa de pe el. Este un entuziast, uneori aproape naiv sau copilaros. Tot ca un copil, isi doreste imediat orice „jucarie noua”. in cariera si in societate, nativul din zodia Urs este constiincios si corect. Simte nevoia sa fie apreciat la adevarata lui valoare si sa fie tratat corect.

Zodia Vanator- 2- 12 august

Nativul zodiei Vanator din zodiacul indian este o persoana autoritara sub o aparenta de jovialitate. Este un bun organizator si are un simt innascut al afacerilor. isi atinge aproape intotdeauna scopurile propuse. in familie, nativul din zodia Vanator isi asuma intotdeauna principalele responsabilitati si va asigura un trai linistit celorlalti membri.

Zodia Vier- 21- 30 iulie

Nativul zodiei Vier din zodiacul indian este o persoana cu gusturi rafinate, care iubeste arta sub toate formele ei. Este si foarte inteligent stie sa se faca placut celor din jur, mai ales prin comportamentul sarmant si vorba dulce, dar ajutat si de fizicul sau armonios.

Zodia Vultur- 21- 30 ianuarie

Nativul zodiei Vultur din zodiacul indian este un om puternic si perseverent. Este dinamic si hotarat si nu-i place sa lase nimic neterminat. Este constient de valoarea sa si reuseste intotdeauna sa obtina ceea ce i se cuvine. in societate si in familie, nativul din zodia Vultur este un companion agreabil, calm si echilibrat.

Zodia Yoghin- 11- 20 martie

Nativul zodiei Yoghin din zodiacul indian este un meditativ, un idealist. Tacut si retras, dispretuieste latura materiala a vietii si este preocupat de evolutia spirituala. Este uneori greu de inteles si pare ca nu are un scop in viata. Nu este foarte sociabil si, in general, are putini prieteni. ii plac discutiile filozofice interminabile, pana tarziu in noapte.

Zodia Cal- 1- 10 aprilie

Nativul zodiei Cal din zodiacul indian este o persoana sociabila si spirituala. Va fi mereu inconjurat de prieteni, pe care ii atrage prin firea sa vesela, dar va ramane mereu o individualitate, nu un om din multime. Nativul din zodia Cal se orienteaza in viata dupa un set propriu de valori si nu prea ii pasa ce cred sau ce spun altii despre el. Nu merge pe carari batatorite, ci prefera sa gaseasca solutii proprii tuturor problemelor.

Sursa: Adevarul.ro

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Actrita din „Tablou de familie” traieste pe picior mare! Cat plateste chiria lunara Gökçe Bahadır, pentru vila de lux in care locuieste alaturi de sotul sau

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies