„Ăsta este secretul cel mai important!” Cum se menține Loredana Groza

loredana groza
Loredana Groza

La vârsta de 52 de ani, Loredana Groza are un trup de invidiat. Vedeta nu se mândrește doar cu o siluetă tonifiată, ci și cu un ten impecabil. Cântăreața a mărturisit care sunt secretele pentru a arăta atât de bine, dar și regulile de la care nu se abate niciodată.

Loredana se mândrește cu felul în care arată și atrage întotdeauna atenția pe rețelele de socializare, prin fotografiile pe care le postează.

„Nu trebuie să investești sute de mii de lei” Ce sfaturi are Loredana Groza pentru întreținerea pielii

cum se mentine loredana
Care sunt secretele prin care Loredana își întreține pielea[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: „Ce se întâmplă mai departe nu o să vedeți” Cum s-a distrat Loredana Groza pe litoral

În cadrul unui interviu, frumoasa blondină a oferit mai multe declarații, cu privire la aspectul ei fizic. Deși este acuzată că a recurs la numeroase intervenții estetice, în mod evident Loredana are grijă de corpul și de tenul ei. Vedeta a explicat că nu există nicio cremă care face minuni, cu toate că ea are foarte multe produse cosmetice. Artista sugerează că rutina nu trebuie să fie una complicată, deoarece hidratarea este cea mai importantă, atunci când vine vorba de un ten luminos și ferm.

„Am foarte multe creme nedesfăcute… îmi cumpăr tot timpul…nicio cremă nu face minuni, ca să știți, doar să te hidratezi și să ai o cremă obișnuită, nu trebuie să investești sute de mii de lei în tot felul de creme minune. Nu există!”, a declarat Loredana Groza.

Ce secret a învățat Loredana Groza, încă din tinerețe

loredana groza ritual de frumusete
 Care este ritualul de frumusețe al Loredanei[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: "Parcă aţi fi două păpuși în loc de ființe umane" Cum s-a afișat Loredana Groza pe rețelele de socializare. Fanii au fost de-a dreptul șocați

Vedeta și-a început cariera de la o vârstă fragedă.

Așadar, a fost nevoită să poarte mult machiaj, deoarece avea spectacole sau diverse filmări. Încă de pe atunci, oamenii cu care colabora i-au explicat că, tenul ei are nevoie de atenție specială, fiind încărcat cu multe produse de machiaj. Cel  mai important aspect pentru Loredana este demachierea, în fiecare seară. De asemenea, artista recomandă evitarea soarelui și a produselor nocive.

„Important e să fii consecvent, important e să te hidratezi și să te demachiezi în fiecare seară.

Asta e prima lecție pe care am învățat-o, din momentul în care am apărut pe scenă și a trebuit să folosesc farduri…Pielea este cea mai importantă, nu neapărat sânii sau mărimea fundului sau mărimea buzelor. Pielea nu poți să o înlocuiești cu nimic..Aveți grijă de pielea voastră, nu stați la soare absolut deloc și nu folosiți lucruri care să vă atace pielea. Ăsta este secretul cel mai important!,
a explicat vedeta.

Cum arată Elena Boncea, fiica Loredanei Groza

loredana groza fiica
Loredana Groza și fiica ei, Elena[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: „Salariul Andreei Esca era o glumă”. Marius Tucă, dezvăluiri neașteptate despre sumele pe care le câștiga. De ce nu a vrut jurnalistul să facă o televiziune de știri

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Vedeta a povestit că pasiunea pentru haine și machiaje nu este moștenită de la mama ei. Loredana a povestit că mama ei nu se machiază niciodată, ci folosește doar ruj, la evenimentele speciale. Cu toate acestea, fiica Loredanei, Elena, seamănă cu artista, fiind la fel de cochetă. Elena, în vârstă de 24 de ani, în mod evident, a moștenit trăsăturile de frumusețe ale Loredanei.

„Eu nu știu cu cine semăn atât de cochetă…ea nu înțelege chestia asta și nu o sa o înțeleagă niciodată. Eu sunt opusul și fata mea seamănă cu mine.”, a povestit Loredana Groza.

Mai mult, artista a povestit că pe lângă trupul și tenul ei, are grijă și de sufletul ei. Loredana încearcă să își curețe gândurile negative, în fiecare seară. Vedeta este de părere că frumusețea din interiorul unui om, iese la iveală și prin aspectul lui fizic.

 

 


Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Cu ce poți înlocui rimelul

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies