„Asta înseamnă că nu ai încredere în tine.” Ce spune Damian Drăghici despre geloziile din cuplu și cum este să fie într-o relație cu o femeie mult mai tânără decât el

„Asta înseamnă că nu ai încredere în tine.” Ce spune Damian Drăghici despre geloziile din cuplu și cum este să fie într-o relație cu o femeie mult mai tânără decât el
„Asta înseamnă că nu ai încredere în tine.” Ce spune Damian Drăghici despre geloziile din cuplu și cum este să fie într-o relație cu o femeie mult mai tânără decât el

Damian Drăghici a vorbit despre geloziile din cuplu și dacă acestea există în relația lui și a iubitei sale.

Damian Drăghici este unul dintre cei mai îndrăgiți artiști din țară, mereu în lumina reflectoarelor  și prezent la toate evenimentele la care este chemat.

„Artistul primea pe tavă ceea ce primea, băutură și ce prostii primeam.” Este Damian Drăghici un bărbat gelos în relația sa?

Citește și: Cine este Cristina Stroe, iubita lui Damian Drăghici. „Nonverbalul dintre noi este mai puternic decât verbalul altora”

Damian Drăghici
Damian Drăghici[Sursa foto: Facebook]

Citește și: „În momentul în care ții post negru îți dai seama că e păcat și ce bagi în gură.” Damian Drăghici, despre influența spirituală pe care o are postul negru. Artistul nu mănâncă nimic timp de7 zile

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Viața artistică vine cu plusuri și cu minusuri pentru unii artiști, iar un minus foarte mare din viața de cuplu ar fi gelozia, în cazul multora. Damian Drăghici a vorbit despre geloziile din cuplu, în cadrul emisiunii 40 de întrebări cu Denise Rifai, dacă acestea există și cum a fost viața lui până să își întemeieze o familie. Damian Drăghici este de părere că atunci când apare gelozia există, de fapt, neîncredere în propria persoană, iar artistul nu a fost niciodată gelos pe femeile din viața lui, deși a primit gelozii din partea acestora.

„Nu sunt gelos. Niciodată. Asta înseamnă că nu ai încredere în tine. Cred că dacă ar fi o provocare în relația mea cu Cristina este că eu mă concentrez foarte mult pe muncă. E un obicei. Dar în rest gelozii nu există. Am avut în viața mea asta cu gelozia invers, din partea partenerelor spre mine. Suntem oameni normali, cu capul pe umeri.”, a spus Damian Drăghici.

Cum se înțelege Damian Drăghici cu soția lui mult mai tânără față de el

Damian Drăghici
Damian Drăghici[Sursa foto: Facebook]

Artistul a recunoscut că a avut parte el de gelozie din partea anumitor partenere din trecut, iar cu actuala lui parteneră, Cristina, se înțelege foarte bine, chiar dacă aceasta este mult mai tânără decât el. Nici iubita lui nu este geloasă, așa că cei doi formează un cuplu lipsit de astfel de probleme.

„Cristina este foarte matură și nici ea nu este geloasă. Că mai facem câte o glumă că s-a uitat așa la ăla sau eu la cineva, dar nu există momente de gelozie. “, a mai povestit Damian Drăghici.



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Cine este Cristina Stroe, iubita lui Damian Drăghici. „Nonverbalul dintre noi este mai puternic decât verbalul altora”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies