Asta mananca Anda Adam la fiecare mic dejun. Greutatea artistei, motiv de dispute la Exatlon

Asta mananca Anda Adam la fiecare mic dejun. Greutatea artistei, motiv de dispute la Exatlon
Asta mananca Anda Adam la fiecare mic dejun. Greutatea artistei, motiv de dispute la Exatlon

Anda Adam este una dintre concurentele ambitioase si foarte greu de doborat de la Exatlon. Vedeta este asa si in viata de zi cu zi, solista avand un stil de viata sanatos de la care rar se abate.

Anda Adam mananca la fiecare mic dejun, de cativa ani, un iaurt, un ou fiert, un mar si bea un pahar cu apa. Frumoasa solista care concureaza la reality show-ul Exatlon, in echipa Faimosilor, nu se abate niciodata de la regulile pe care si le-a impus in materie de diete.

Cantareata are grija de silueta ei, face mult sport si a exclus definitiv grasimile, prajelile si dulciurile din rutina ei culinara.

Fanii Andei Adam stiu ca vedeta are un regim "spartan" asa ca au sarit ca arsi cand un membru al echipei Razboinicilor a insinuat ca artista nu ar putea sa iasa dintr-un bazin din cauza greutatii. Imediat Giani Kirita a sarit pentru colega lui, iar apele s-au linistit in competitie.

"Nu prea sar peste micul dejun. E masa cea mai importanta. Uneori iau micul dejun mai tarziu pentru ca ma trezesc mai tarziu...

dar e nelipsit. Mananc un iaurt cu un ou fiert, un pahar de apa si un mar. De obicei imi plac foarte mult lactatele si fructele, pe care insa nu le consum seara. E un mic dejun foarte simplu si practic, pe care il pregatesc intotdeauna singura", a declarat Anda acum ceva timp.
 



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Vladimir Drăghia, tare ca piatra, iute ca săgeata la "Exatlon"

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies