Astazi, 4 ianuarie, marea premiera a serialului turcesc “Bahar: Viata furata”, la Kanal D

Astazi, 4 ianuarie, marea premiera a serialului turcesc “Bahar: Viata furata”, la Kanal D
Astazi, 4 ianuarie, marea premiera a serialului turcesc “Bahar: Viata furata”, la Kanal D

Astazi, de la ora 20:00, telespectatorii vor putea urmari premiera serialului turcesc „Bahar: Viata furata”.

 

Fanii serialelor turcesti vor putea urmari o poveste intensa, plina de rasturnari de situatie. “Bahar: Viata furata” aduce in atentia publicului destinul sinuos al unei fete crescute in conditii dure de o familie saraca, dar si o poveste de dragoste plina de sensibilitate si forta.
Existentele a doua surori, Efsun si Bahar, care au crescut sub acelasi acoperis, dar care sunt total opuse ca temperament si caracter, se impletesc in serial.
Relatia dintre cele doua tinere se dezvaluie din primele episoade: clocotind de rautate, Efsun este geloasa pe inocenta Bahar, care se sacrifica pentru binele familiei.
Din primul episod al serialului devenim martorii iubirii traite de Mehmet Emir si frumoasa Hasret. Yusuf, tatal lui Hasret, nu este de acord cu casatoria tinerilor si devine furios cand afla ca fiica sa este insarcinata. Ca sa puna capat definitiv acestei povesti de dragoste, ii spune tanarului Mesmet Emir ca Hasret a murit.
Dupa ce vine pe lume micuta Bahar o da spre adoptie unuia dintre servitorii sai, Ilyas.  Dar Ilyas are la randul sau o fetita, Efsun. Ilyas si sotia sa, Nuran, le cresc pe cele doua fetite impreuna, ca si cum amandoua ar fi fiicele lor biologice.
Anii trec iar Bahar si Efsun ajung, dupa 20 de ani, doua tinere atragatoare.
Dar Yusuf, bunicul lui Bahar, coplesit de povara minciunii pe care a tainuit-o atata timp, se hotaraste sa o redea pe Bahar lui Mehmet Emir, tatal ei biologic. Bahar, care a crescut in mahala, ar trebui ca pana la urma sa fie beneficiara vietii care i-a fost “furata” pe nedrept. Ea este singura mostenitoare a unei averi imense, insa soarta i-a harazit un alt drum.
Nu ratati in aceasta seara premiera serialului “Bahar: Viata furata”, difuzat de la ora 20:00, la Kanal D!

Fanii serialelor turcesti vor putea urmari o poveste

intensa, plina de rasturnari de situatie. “Bahar: Viata furata” aduce in atentia publicului destinul sinuos al unei fete crescute in conditii dure de o familie saraca, dar si o poveste de dragoste plina de sensibilitate si forta.

Existentele a doua surori, Efsun si Bahar, care au crescut sub acelasi acoperis, dar care sunt total opuse ca temperament si caracter, se impletesc in serial. Relatia dintre cele doua tinere se dezvaluie din primele episoade: clocotind de rautate, Efsun este geloasa pe inocenta Bahar, care se sacrifica pentru binele familiei. Din
primul episod al serialului devenim martorii iubirii traite de Mehmet Emir si frumoasa Hasret. Yusuf, tatal lui Hasret, nu este de acord cu casatoria tinerilor si devine furios cand afla ca fiica sa este insarcinata. Ca sa puna capat definitiv acestei povesti de dragoste, ii spune tanarului Mesmet Emir ca Hasret a murit.
Dupa ce vine pe lume micuta Bahar o da spre adoptie unuia dintre servitorii sai, Ilyas.
 Dar Ilyas are la randul sau o fetita, Efsun. Ilyas si sotia sa, Nuran, le cresc pe cele doua fetite impreuna, ca si cum amandoua ar fi fiicele lor biologice.

Anii trec iar Bahar si Efsun ajung, dupa 20 de ani, doua tinere atragatoare. Dar Yusuf, bunicul lui Bahar, coplesit de povara minciunii pe care a tainuit-o atata timp, se hotaraste sa o redea pe Bahar lui Mehmet Emir, tatal ei biologic.
Bahar, care a crescut in mahala, ar trebui ca pana la urma sa fie beneficiara vietii care i-a fost “furata” pe nedrept. Ea este singura mostenitoare a unei averi imense, insa soarta i-a harazit un alt drum.

Nu ratati in aceasta seara premiera serialului “Bahar: Viata furata”, difuzat de la ora 20:00, la Kanal D!

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

 

Citește și: Câți bani cere Ionuț, fostul concurent din Casa iubirii, pentru a face fotografii la un eveniment. Fostul iubit al Biancăi a dezvăluit ce tarif are ca fotograf- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Cum reușește Lora să se mențină în formă? Artista le sfătuiește pe femei să se iubească așa cum sunt: „Încerc să evit zahărul. Compensez cu legume și cu apă.”

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Gökçe Eyüboğlu, care joacă rolul Sanem în producția „Tablou de familie”! Cum arăta celebra actriță în anul 2010, la început de carieră

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies