„Astăzi a avut un incident. Mergem spre spital, pentru a face o radiografie, pentru că se tot vaită de dureri.” Cristina Șișcanu a ajuns cu micuța ei la spital

„Astăzi a avut un incident. Mergem spre spital, pentru a face o radiografie, pentru că se tot vaită de dureri.” Cristina Șișcanu a ajuns cu micuța ei la spital
„Astăzi a avut un incident. Mergem spre spital, pentru a face o radiografie, pentru că se tot vaită de dureri.” Cristina Șișcanu a ajuns cu micuța ei la spital

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu au fost luați prin surprindere atunci când au primit un apel de la școală, fiind anunțați că fiica lor acuză dureri la picior.

 Luând în considerare antecedentele similare din trecut, au reacționat rapid și au decis să o ia rapid de la școală, apoi să se prezinte la spital pentru a-i efectua o radiografie la glezna piciorului stâng.

Citește și: ”Au plecat în vacanțe fericiți, totul bine și frumos, s-au întors din vacanță și au divorțat.” Ce a mărturisit Cristina Șișcanu despre cuplurile din showbiz. Vedeta nu s-a mai putut abține

Cristina Șișcanu a ajuns cu micuța ei la spital

Cristina Șișcanu a dezvăluit comunității sale online că Petra se confruntă cu dureri la picior încă din vara aceasta, din timpul vacanței petrecute în Italia.

După o serie de sărituri repetate pe trambulină, durerea a apărut, dar a fost temporar ameliorată prin administrarea unui antiinflamator. În prezent, însă, problema a revenit.

„Mădălin Ionescu: „Suntem în mașină, conduce proprietarul. Problema e că în spate avem o mogâldeață care astăzi a avut un incident.”

Cristina Șișcanu: „Ne-a sunat doamna de la școală că Petra acuză dureri de picioruș și că a fost dusă la cabinetul medical. A fost consultată acolo, dar așa, dintr-o dată. Într-adevăr, Petra a mai avut niște incidente vara asta. A sărit în trambulină și ce-a fost Petra atunci, ce ai pățit în trambulină?”

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Petra: „Tot am sărit, cred că cumva pe picior și mă doare.”

Cristina Șișcanu: „Pe trambulină în Italia. Și atunci i-a trecut, după ce i-am dat un anti inflamator, am ținut gheață, cu un spray din acela special.”

Mădălin Ionescu: „Mergem spre spital, pentru a face o radiografie, pentru că se tot vaită periodic de dureri în zona asta a gleznei de la piciorul stâng.

Sperăm să nu aibă vreo fisură. În vară s-a inflamat pentru o jumătate de oră maxim și apoi nu s-a mai întâmplat nimic, dar nu putem lăsa lucrurile așa, pentru că uite, și la școală are tot felul de exerciții, de programe, de opționale dansuri, tot felul de ore sportive, ar inclusiv aceste ore de înot și trebuie să fie în stare optimă”, a fost conversația dintre aceștia.

Ce vești le-a dat medicul celor doi

Vizita la medic i-a liniștit total pe Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu, deoarece au aflat că fiica lor a suferit probabil o entorsă, care, miraculos, se vindecă la copii cu ajutorul unui antiinflamator.

„Cristina Șișcanu: „Ne-am liniștit. Probabil că a fost o entorsă, după ce Petra a luat un antiinflamator durerile s-au diminuat și este bine acum.

Merge, că de-abia putea să calce în el. A spus domnul doctor că ar putea reveni durerea mâine dimineață, când se trezește, dar nu la aceeași intensitate ca acum. Probabil a făcut  entorsă și că entorsele la copii se vindecă așa miraculos, cu un antiinflamator, cu ceva local aplicat și cam asta este. Ne-am speriat un pic. Până am văzut-o, am avut un pic de emoții, dar bine că e ok.
Petra, totul e bine când se termină cu bine cu piciorușul. Acum ce faci?”

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Petra: „Mănânc înghețată.”, a fost conversația dintre cele două.

Citește și: „Nu m-am simțit deloc confortabil. Ele erau un pic diferite față de noi, aveau anumite standarde” Sânziana Buruiană dă cărțile pe față! Adevărul despre neînțelegerile cu Oana Roman și Cristina Șișcanu

 

 



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

„S-au activat și haterii, niște nebune, bolnave psihic, care s-au apucat să trimită mesaje. Totul la mine este cu contract și totul este contra cost.” Oana Roman trece prin clipe tensionate, după ce a fost jefuită

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies