Astăzi, de la 15:00, la Kanal D, Andreea Străvoiu și George Mihai, călătorie de vis pe Coasta de Turcoaz a Turciei, în ediția de colecție "ROventura"

Astăzi, de la 15:00, la Kanal D,  Andreea Străvoiu și George Mihai, călătorie de vis pe Coasta de Turcoaz a Turciei, în ediția de colecție
Astăzi, de la 15:00, la Kanal D, Andreea Străvoiu și George Mihai, călătorie de vis pe Coasta de Turcoaz a Turciei, în ediția de colecție "ROventura"

George Mihai și Andreea Străvoiu au pregătit două ediții de colecție "ROventura", un adevărat ghid de călătorie pentru cei care în această vară își doresc să descopere comorile turistice ale Turciei.

În ediția de astăzi, "ROventura" ne poarta pașii prin "Țara Semilunei" prezentandu-ne peisaje fabuloase și experiențe de călătorie unice.

            George Mihai este impresionat de căldura cu care turcii își întâmpină oaspeții. Gurmand convins, prezentatorul "ROventura" spune că una dintre destinațiile sale preferate este Idra-Madra, geoparc UNESCO și patria uleiului de măsline.

"Toată zona asta pe care se suprapune și geoparcul UNESCO trăiește cumva de pe urma livezilor de măslini, a uleiului de măsline pe care îl produc aici.

L-am găsit în toate formele, în restaurante, în magazinele de suveniruri, în magazine tradiționale, la pensiune",  a povestit George Mihai.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Turcia poate fi considerată, fară echivoc, paradisul iubitorilor de natură, de soare, de mare iar locuri precum cele pe care le vizităm prin intermediul ”ROventura” precum și cei pe care îi vom cunoaște în imagini sunt de pus în ramă și de păstrat în suflet pentru o viață. 

George Mihai și Andreea Străvoiu, gazdele emisiunii, ne invită astăzi, de la ora 15:00, la Kanal D, să ne începem o călătorie extraordinară pe meleagurile Turciei.

Credit foto: BLC Media

 



Citește și:

Rețete dietetice cu ciuperci

4 modele de saboți ortopedici care nu se vor demoda niciodată

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Horoscop 23 septembrie 2024. O zodie primește laude la locul de muncă!

Adevăratul motiv pentru care Teo Trandafir a divorțat de fostul soț! Vedeta Kanal D a dezvăluit totul: „Nu puteam să particip la nefericirea lui”

Sicriul Anei Maria Vasiliu a ajuns acasă! Familia, răpusă de durere


Cookies