Astazi, de la 23:00, Teo Trandafir da startul noului sezon „Vrei sa fii milionar?”, la Kanal D

Astazi, de la 23:00, Teo Trandafir da startul noului sezon „Vrei sa fii milionar?”, la Kanal D
Astazi, de la 23:00, Teo Trandafir da startul noului sezon „Vrei sa fii milionar?”, la Kanal D

”Vrei sa fii milionar?” incepe astazi, la ora 23:00, cu Teo Trandafir la pupitru! Emotii uriase pentru concurentii intrati in cursa pentru milion, dar si pentru Teo, care ii va chestiona pe acestia si va fi alaturi de ei pe toata perioada concursului.
Am emotii teribile! Asta pentru ca sunt alaturi de concurenti, fizic, dar si cu sufletul, vreau ca ei sa castige, dar nu am cum sa ii ajut in vreun fel.
Depinde numai de ei!
”, spune Teo Trandafir. „ De asemenea, am emotii pentru ca sunt o mare admiratoare a acestui format, ma simt norocoasa si onorata sa il prezint si imi doresc sa iasa totul perfect ”, a adaugat aceasta.        
Teo Trandafir aduce un plus de prospetime emisiunii punandu-si amprenta inconfundabila in acest show, prin inteligenta sclipitoare, umor si empatie.
„In ce tara traieste populatia Piraha?”, „Din ce Imperiu a facut parte Siria timp de 400 de  ani?”, „Cine a fost primul presedinte al Statelor Unite?” sunt doar cateva dintre intrebarile primei editii al acestui nou sezon „Vrei sa fii milionar?”. Cat de pregatiti sunt concurentii pentru ele si daca vor apela sau nu la variantele ajutatoare puse la dispozitie veti putea afla urmarind in aceasta seara emisiunea de la ora 23:00.
 „Vrei sa fii milionar?” este cel mai cunoscut si iubit format quiz din intreaga lumea. Produs pentru prima data in Marea Britanie, pe reteaua ITV, in septembrie 1998, show-ul a devenit un fenomen din punct de vedere al ratingului si a fost prezent in peste 120 de tari. Emisiunea a castigat zeci de premii la nivel mondial si a avut un impact social considerabil.


Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

”Mergeam acasă şi înţelegeam că urmează discuţia despre divorţ…”- Povestea unei femei despre miracolul care i-a salvat casnicia

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies