Astăzi, de la ora 20:00, în noul episod din serialul ”Totul pentru familia mea”, la Kanal D Șevval nu mai are scăpare

Astăzi, de la ora 20:00, în noul episod din serialul ”Totul pentru familia mea”, la Kanal D  Șevval nu mai are scăpare
Astăzi, de la ora 20:00, în noul episod din serialul ”Totul pentru familia mea”, la Kanal D Șevval nu mai are scăpare

În această seară, de la ora 20:00, în serialul ”Totul pentru familia mea”, fanii îndrăgitei producții vor fi purtați într-un carusel al emoțiilor odată cu difuzarea unui nou episod, la Kanal D.

În timp ce Șengül și Fatma se confruntă cu un mare pericol, Orhan încearcă din răsputeri să își reunească familia. Cu gândul la Suzan, Yaman ezită să continue relația cu Süreyya, ceea ce o face pe cea din urmă să trăiască sentimente profunde de gelozie. Oğulcan caută în continuare modalități de a cuceri inima lui Elif și de a deveni iubitul ei, iar Asiye caută un nou loc de muncă pentru a îi oferi tot ceea ce este necesar surioarei Emel dar și pentru a-l ajuta pe Ömer, care este singurul întreținător al familiei lor.

În timp ce Ömer și Oğulcan sunt atrași într-o situație periculoasă la care nu se așteptau, o situația uluitoare se derulează între Suzan și Șevval, iar o persoană extrem de importantă pentru cea din urmă va fi martora intregului incident dramatic dintre cele două femei.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Nu ratați întâmplările dramatice, pline de emoție și suspans, în noul episod din serialul ”Totul pentru familia mea”, în această seară, de la ora 20:00, Kanal D.



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

Alina Sorescu, despre viața din spatele procesului de 3 ani cu fostul soț. Cum își găsește artista liniștea? „Încă nu sunt complet bine.”

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Momente dificile pentru Amna! Artista cere explicații după o întâmplare neașteptată: ”Sunt șocată!”

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Bianca, primele semne de gelozie, după ce îl vede pe Patrick alături de Virginia! Giuly izbucnește în lacrimi. Care este motivul?

"Inima și sufletul meu" Durere imensă la înmormântarea Denisei, tânăra ucisă de Șacalul din Constanța! Este condusă pe ultimul drum astăzi, într-un sicriu alb, înconjurată de flori albe, plânsă de familie și prieteni!


Cookies