„Astăzi îl prezint pe iubitul meu” Lidia Buble l-a prezentat, într-un final, pe cel care i-a furat inima

„Astăzi îl prezint pe iubitul meu” Lidia Buble l-a prezentat, într-un final, pe cel care i-a furat inima
„Astăzi îl prezint pe iubitul meu” Lidia Buble l-a prezentat, într-un final, pe cel care i-a furat inima

Surpriza a venit din partea Lidiei Buble, de această dată, care a dezvăluit identitatea celui care i-a furat inima, chiar pe pagina sa de Instagram.

Este cunoscut faptul că Lidia Buble s-a aflat într-o relație serioasă cu prezentatorul Răzvan Simion, timp de cinci ani. Cu toate acestea, în anul 2020 cei doi au decis să pună punct relației, iar de atunci, Lidia Buble a preferat să fie foarte discretă cu viața personală. În ciuda faptului că artista a fost surprinsă în compania unui om de afaceri cunoscut, apărând zvonuri cu privire la o potențială relație între cei doi, Lidia Buble nu a declarat nimic legat de acest subiect.

 

Lidia Buble le-a făcut cunoștință fanilor cu cel care i-a furat inima

În ciuda faptului că majoritatea persoanelor se așteptau ca aceasta să facă anunțul cât mai repede cu putință, se pare că aceasta a avut alte planuri și le-a prezentat fanilor, pe cineva care i-a furat inima, în adevăratul sens la cuvântului.

Se pare că a fost vorba, despre un băiețel simpatic care a apărut într-un videoclip postat de către aceasta, pe pagină sa de Instagram.

Cel mic ținea un trandafir roșu în mână, iar Lidia Buble l-a prezentat ca fiind iubitul său, ba chiar mai mult, aceasta i-a cerut un pupic.

 „Astăzi îl prezint pe iubitul meu, pe care de foarte mult timp îl țin ascuns. Sare pe aici cu flori după mine. Ăsta e iubitul meu, asta e. Dă-mi și mie un pupic. Mie dă-mi, nu la trandafir”, a declarat Lidia Buble.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

lidia buble instagram
Lidia Buble l-a prezentat, într-un final, pe cel care i-a furat inima[Sursa foto: Instagram]

Citește și: “Iubirea vieții mele!” Lidia Buble și-a surprins fanii cu ultima sa apariție pe internet. Artista a arătat persoana cu care a dormit aseară

 

Lidia Buble a petrecut timp alături de familia sa

Lidia Buble este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi din țară, motiv pentru care, aceasta este mai mereu ocupată cu concerte, evenimente și multe altele.

Cu toate acestea, se pare că a reușit să ajungă la familia sa, în Deva, imediat ce a prins un moment mai liber, pentru a o vizita și a petrece timp alături de ea. 

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

„Aș fi vrut să vă arăt de aseară unde am ajuns, pentru că am promis că vă spun, dar a fost prea fain și m-am bucurat prea mult de fiecare secundă în parte și asta vreau să fac și în continuare, dar trebuie să vă arăt lângă cine am dormit azi-noapte.

Isac, iubirea vieții mele! Te iubește Lidi de nu mai poate. Am venit acasă la mama, la Deva, este locul meu preferat din lume și aici sunt și oamenii mei preferați, adică familia mea de care sunt dependentă și o să încerc să

profit de timpul ăsta la maxim. Vă pup și vă doresc un weekend minunat. O să încerc să mă bucur de tot ce se întâmplă aici”,  a declarat aceasta.

lidia buble camasa
Lidia Buble l-a prezentat, într-un final, pe cel care i-a furat inima[Sursa foto: Facebook]

Citește și: “Mi-era rușine să zic.” Dani Oțil a primit un bilețel misterios de la o vecină! Cum a reacționat prezentatorul TV, după ce a citit mesajul



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

„Voiam să am banii mei, de mică.” Cu ce s-a ocupat Lidia Buble, înainte să devină artistă. Vedeta a vorbit despre trecutul ei

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies