VIDEO Astăzi 09.09.2024, în noul episod din serialul ”Totul pentru familia mea”, difuzat de la ora 20:00, la Kanal D Oğulcan, în fața unei situații teribile

VIDEO Astăzi 09.09.2024, în noul episod din serialul ”Totul pentru familia mea”, difuzat de la ora 20:00, la Kanal D  Oğulcan, în fața unei situații teribile
VIDEO Astăzi 09.09.2024, în noul episod din serialul ”Totul pentru familia mea”, difuzat de la ora 20:00, la Kanal D Oğulcan, în fața unei situații teribile

În această seară, de la ora 20:00, fanii serialului ”Totul pentru familia mea” vor putea urmări noi întâmplări emoționante, dramatice, ce se vor derula în viața personajelor preferate, odată cu difuzarea unui nou episod al producției, la Kanal D.

Oğulcan și Fatma sunt șocați de uriașa sumă de bani pe care au găsit-o, întâmplător, într-o piesă de mobilier aflată la gunoi, iar tânărul vrea să înapoieze banii proprietarului de drept. Fatma însă, sa se opune cu înverșunare dorinței nepotului său și mai mult, ea demarează o acțiune teribilă, care vizează familia Eren.

Asiye va avea parte de momente stânjenitoare atunci când va fi acuzată că a copiat la examen însă Ayaz, vărul lui Sarp, va surprinde prin reacția sa, în ceea ce o privește pe frumoasa fată.

Ayaz are însă un plan bine pus la punct, împreună cu Sarp, în ceea ce privește familia Eren, pe care nimeni nu-l bănuiește. Mai mult, Sarp și Lidya fac echipă pentru a-i provoca noi probleme lui Omer iar cel din urmă ajunge victima complotului acestora.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Decizia lui Süreyya și Yaman de a se căsători o va lua prin surprindere pe Süsen, în timp ce Akif este hotărât să-l elimine pe”partenerul” său de afaceri.

Ce mare dramă urmează a trăi Oğulcan, din cauza bunicii sale, puteți afla în această seară, de la ora 20:00, în noul episod din serialul ”Totul pentru familia mea”, difuzat numai la Kanal D.



Citește și:

Pete roșii pe piele – cauze și opțiuni de tratament

Cum să-ți atragi soțul de vis: 5 tehnici de manifestare care funcționează

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Cristina Șișcanu, declarații controversate despre relațiile de prietenie. De ce le compară cu relația de cuplu. „Este foarte important ca cei cu care împart timpul meu să fie oameni de calitate sufletească. ”

Virginia aduce furtuna în relația dintre Alexandra și Gagea! „Noi mai suntem împreună sau nu?”. Aflați ce discuții se vor isca marți, 17 septembrie, într-un nou episod din „Casa iubirii”, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Imaginile durerii la înmormântarea Denisei! Ce s-a întâmplat cu tânăra ucisă de Șacalul din Constanța: "Inima și sufletul meu..."


Cookies