Astazi, in “Tablou de familie” Azra se confruntă cu cel mai mare coșmar al ei

Astazi, in “Tablou de familie”  Azra se confruntă cu cel mai mare coșmar al ei
Astazi, in “Tablou de familie” Azra se confruntă cu cel mai mare coșmar al ei

İn aceasta seara, la 20:00, intr-un nou episod al serialului “Tablou de familie”, scandalul „Camera secretă” lovește familia Günay ca o bombă, zguduind profund pe toată lumea. Azra începe să cerceteze secretele soțului ei.

De asemenea, clienta sa, doamna Süreyya, se implică neașteptat în acest proces.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Azra nu vrea să fie aproape de Yıldırım într-un moment atât de sensibil și vulnerabil, iar confruntările dintre ei devin inevitabile. Sergen, afectat de ceea ce s-a întâmplat și temându-se că o va pierde pe Azra, îl vede pe Yıldırım drept cea mai mare amenințare și acționează împotriva lui.

În același timp, o ofertă făcută de Ural o lasă pe Sanem într-o mare dilemă. În timp ce un alt secret ascuns de Çolpan iese la iveală, o mărturisire din partea lui Faruk schimbă radical relația dintre ei. La finalul unei aventuri în care cele trei surori încearcă să se îndepărteze de problemele lor, Azra se confruntă cu cel mai mare coșmar al ei...



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Actrita din „Tablou de familie” traieste pe picior mare! Cat plateste chiria lunara Gökçe Bahadır, pentru vila de lux in care locuieste alaturi de sotul sau

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies