Astazi începe cel de al doilea sezon al serialului "Kosem”

Astazi începe cel de al doilea sezon al serialului
Astazi începe cel de al doilea sezon al serialului "Kosem”

Kosem, inlaturata de la guvernare! Epoca Sultanului Murat este pe cale sa inceapa!

Incepand de astazi, de la ora 20:00, Sultana Kosem (in interpretarea talentatei Nurgul  Yesilcay) intra in casele romanilor, in fiecare luni si marti, la Kanal D. Super-productia „Kosem” revine cu un nou sezon, avandu-i ca protagonisti pe frumoasa actrita Nurgul Yesilcay, in rolul Sultanei Kosem, si pe Metin Akdülger, in rolul Sultanului Murat al IV-lea.

In seara aceasta, pentru Sultana Kosem incepe lupta pentru suprematie.

In fata ei se afla un redutabil „adversar”, in persoana fiului ei, Sultanul Murat al IV-lea.

Sultana Kosem, regenta sultanatului, care conduce Imperiul de 10 ani, se vede nevoita sa predea fraiele puterii deoarece fiul ei Sultanul Murat al IV-lea vrea sa preia tronul si sa asigure ordinea in Imperiu. Sultanatul se confrunta cu mari probleme din cauza tradatorilor infiltrati in randurile Statului. Imperiul Otoman este ravasit, iar dinastia este in pragul unui dezastru.

Situatia este foarte tensionata in Palat iar Sultana Kosem considera ca fiul ei trebuie sa „cedeze” in fata razvratitilor. Murat, care isi doreste mai mult ca orice sa le vina de hac tiranilor,   considera ca situatia a scapat de sub control si va lua decizii surprinzatoare care vor bulversa intregul Imperiu.

Intre Sultana Kosem si fiul sau incepe o adevarata lupta pentru suprematie iar epoca Sultanului Murat este pe cale sa inceapa!

Noul sezon al serialului „Kosem” va fi difuzat incepand de astazi, in fiecare luni si marti, de la ora 20:00. Serialul „Patria mea esti tu” va putea fi urmarit de miercuri pana vineri, de la ora 20:00, la Kanal D.



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Kosem revine, in curand, cu un nou sezon, la Kanal D!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies