Astazi, la “Bravo, ai stil!”, o nouă concurentă se alătură show-ului de la Kanal D2

Astazi, la “Bravo, ai stil!”, o nouă concurentă se alătură show-ului de la Kanal D2
Astazi, la “Bravo, ai stil!”, o nouă concurentă se alătură show-ului de la Kanal D2

Bravo, ai stil!, show-ul de referință în lumea modei și stilului, difuzat de luni până vineri, la Kanal D2, aduce o veste captivantă telespectatorilor.

În noua ediție a emisiunii, difuzata astăzi, la 19:00, la Kanal D2, o nouă concurentă pasionată de modă se alătură prestigioasei echipe a show-ului, în competitia stilului.

După ediția eliminatorie tensionată de vineri seara, în care Milena a părăsit competiția Bravo, ai stil!, o nouă concurentă cu o pasiune puternică pentru industria modei este gata să își demonstreze abilitătile stilistice si să concurereze alături de celelalte tinere aspirante la titlul de Cea mai stilată femeie din România.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Pasiunea pentru modă este mai mult o dorință în a arăta bine, de a fi o prezență care face plăcere ochiului. Imi place uneori sa fiu mai sport, de cele mai multe ori să fiu sexy, dar această tonalitate de senzualitate se regăseste mai mereu în ținutele mele; si, dacă nu se regaseste în tinute, oricum rezultă din atitudine”,  spune concurenta.

Pe parcursul emisiunii Bravo, ai stil!, noua concurentă va avea oportunitatea de a interacționa cu juriul de experți, format din personalități de top din industria modei Raluca Badulescu, Maurice Munteanu si Alexandru Abagiu. Această ocazie unică îi va permite acesteia să primească feedback constructiv, să-și dezvolte abilitățile și să-și consolideze cunoștințele în ceea ce privește moda și stilul.



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies