Astazi, la Kanal D2, de la ora 18:00, in “Instinct de mama”, Hicran, prinsa in capcana lui Yeliz

Astazi, la Kanal D2, de la ora 18:00, in “Instinct de mama”,  Hicran, prinsa in capcana lui Yeliz
Astazi, la Kanal D2, de la ora 18:00, in “Instinct de mama”, Hicran, prinsa in capcana lui Yeliz

Sirul evenimentelor care vor capta privitorul nu vor lipsi  in acest episod al  serialului “Instinct de mama”, difuzat de la ora 18:00, la Kanal D2.

Yeliz turbeaza de furie atunci cand aude ca Hicran, impreuna cu Melek au ales ca <refugiu> pentru somn camera lui Emre. Yeliz este constienta ca iubirea adevarata pe care Hicran o simte pentru Melek il va cuceri, in cele din urma, pe logodnicul ei, Emre. In plus, Yeliz, care nu este capabila sa se poarte frumos cu un copil, isi simte <statutul> amenintat de fiecare data cand Melek ii spune tatalui sau cat de mult o indrageste pe Hicran.

Aliye o sfatuieste pe Yeliz sa renunte la atitudinea <agresiva> manifestata fata de Hicran, in fata logodnicului Emre, daca isi doreste sa razbata in demersurile sale. In plus, Aliye, ori de cate ori le vede pe Hicran si Melek impreuna, traieste cu teama ca adevarul se va afla, motiv pentru care decide sa o alunge pe tanara bona din conac.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Pentru a-si duce visul la indeplinire, acela de a deveni sotia lui Emre, Yeliz va aborda o strategie neasteptata, menita sa starneasca furia logodnicului ei impotriva lui Hicran. Yeliz stie ca slabiciunea lui Emre este Melek, si atunci o implica, indirect, si pe micuta in planul sau diabolic.

Nu ratati, in aceasta seara, de la ora 18:00, un episod captivant din serialul “Instinct de mama”, numai la Kanal D2. 



Citește și:

Pete roșii pe piele – cauze și opțiuni de tratament

De câți bani are nevoie Oana Roman lunar pentru a trăi decent? „Eu cu banii pe care îi câștig acum în România, mi-aș face mai multe fițe la Cannes decât fac la București.”

”Trădătoarea” tenisului românesc e mai FIERBINTE ca vara! Imaginile au scăpat pe internet FOTO

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Ionel Ganea, fostul atacant al naționalei României, cercetat de polițiști după ce a bătut un vecin. Motivul scandalului

VIDEO Cum și-a găsit Alin Oprea tatăl natural? „Am ales special seara de Crăciun și vârsta de 33 de ani. Era vârsta la care Iisus Hristos s-a răstignit și luna în care s-a născut.”

Gagea, pus la zid de Alexandra după schimbul de replici cu Julia. Ce a avut bruneta să-i reproșeze: „Poți, te rog, pe viitor să...”

Orașul din România care i-a impresionat pe britanici! „Mica Vienă” i-a cucerit pe străini cu prețurile mici și peisajele de basm


Cookies